Oana

De când eram mică, am avut o înclinație puternică spre a crea. Fie că era vorba de creioane colorate, sau de a decora și redecora (și re-redecora...) camera mea, sau de a experimenta utilizând atât cuptorul cât și uneltele am găsit o satisfacție și o putere incredibilă atunci când îmi foloseam mâinile.

În adolescență și apoi ca adult am început folosesc tehnologia din ce în ce mai mult și am descoperit noi metode de a crea, de la grafica, la editare foto și video până la software și totuși petreceam din ce în ce mai mult timp în fața ecranului. În același timp am realizat că lumea digitală și cea analogică se pot combina în cele mai surprinzătoare moduri pentru a ne ajuta să fim mai creativi fie prin a le furniza conținut detaliat din care să învățăm (de la rețete digitale până la cum se desenează animaluțe) sau chiar software sau hardware care ne ajută să ne descoperim creativitatea.

Cred că sunt nenumărate modalități de a prospera din punct de vedere creativ și vreau să încurajez toate femeile să își dezvolte și să își promoveze această latură a personalități lor.

Oricare ar fi motivul curiozitatea, ideologia sau necesitatea femeile încep sa se bazeze din ce în ce mai mult pe creativitatea și propriile forțe pentru a-și acoperi nevoile zilnice. Experimentand autosuficiența ele încep să recunoască propria putere în viața de zi cu zi.

ByOana s-a născut ca o destinație pentru femeile care vor să se inspire sau să învețe cum să fie creative sau mai creative. Pe măsură ce ByOana crescut am realizat că creativitatea și DIY înseamnă mai mult decât decorațiuni. Suntem prima generație de femei care realmente poate să DIY (să facă totul singură) de la a încheia o afacere la locul de muncă, la a-și decora casa, a-și creste copii sau a face un tort grozav. Aceasta este cea mai dinamică și informată generație de femei care a existat vreodată.

Misiunea mea este sa fiu o parte din aceasta evoluție a femeii moderne și să inspir comunitatea să folosească creativitatea pentru a își schimba viața în bine.