Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile umplute cu spanac nu numai ca sunt o mancare usor de facut dar are si putine calorii. Pentru a fi o mancare vegetariana poti sa inlocuiesti untul cu orice ulei vegetal si branza cu tofu.

Continue Reading

Brioșe cu mac și vișine

Brioșe delicioase și colorate cu vișine și mac ușor de făcut. Pentru că au puțin zahăr sunt potrivite și pentru copii. Dacă nu le decorezi le poți lua și la pachet.

Continue Reading

Batoane de cereale

Daca îți plac batoanele de cereale, dar le vrei fără aditivi din cele comerciale, ți le poți face singură rapid, usor și chiar mai ieftin. Batoanele sunt suficient de tari ca să își păstreze forma în geantă sau în ghiozdan pentru a fi o gustare sănătoasă pe parcursul zilei.

Continue Reading

Carne de vita cu ciuperci si brocoli

O reteta inspirata din bucataria asiatica, cu numai patru ingrediente principale, fara gluten, usor si rapid de facut. Se poate servi ca atare, cu orez sau cu taitei de orez.

Continue Reading

Brioșe cu cacao

Brioșe pufoase cu cacao, ușor de făcut chiar și pentru începători, perfecte pentru micul dejun, ca gustare între mese sau ca desert. Poți adăuga în ele stafide sau dacă vrei să fie și mai dulci poți adăuga cipsuri de ciocolată.

Continue Reading

Ardei umpluți

O interpretare vegetariană și modernă a rețetei clasice pe care o făcea bunica. Roșiile, morcovii, ciupercile, orezul și ardeii sunt ingrediente clasice iar sosul de soia îi dă o notă modernă acestei rețete.

Continue Reading

Dulceață de căpșuni

Dulceață de căpșuni naturală ca cea preparată de bunica, fără conservanți, gelatine sau coloranți.

Continue Reading