Ton cu legume

Tonul cu legume este perfect pentru a fi servit ca aperitiv cu focaccia sau pita.

Ton cu legume
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 264 | Carbohidrati: 21 g | Proteine: 24 g | Grasimi: 10 g

Ingrediente


300 g ton in suc propriu
1 buc ardei rosu, taiat fasii
2 buc vinete, taiate cubulete mici
150 ml sos de rosii
1 buc ceapa tocata
2 lingurite de ulei
2 lingurite de otet
1 legatura de patrunjel
oregano, sare, piper

Instructiuni


1. Caleste pentru cateva minute ardeiul in ulei. Adauga putina apa si sosul de rosii si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

2. Adauga vinetele si ceapa si lasa sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Adauga mirodeniile, patrunjelul tocat si otetul.

4. Amesteca pestele cu legumele.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: ton