Prajitura simpla cu branza de vaci

Aceasta prajitura ieftina poate servita atat la micul dejun cat si ca gustare intre mesele principale si pentru ca nu are foarte mult zahar nici nu iti va afecta silueta.

Prajitura simpla cu branza de vaci
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 12
Valori nutritionale portie - Calorii: 436 | Carbohidrati: 48 g | Proteine: 18 g | Grasimi: 19 g

Ingrediente


12 linguri de zahar
4 oua
2 linguri ulei
1 praf de copt
400 g faina
500g branza de vacii

Instructiuni


1. Aluat: Amesteca zaharul, 3 oua intregi, laptele, uleiul, praful de copt si faina.

2. Umplutura: Incorporeaza un ou in branza de vaci cu ajutorul unei furculite.

3. Intr-o tava de prajitui inalta pune o foaie de copt, toarna o jumatate din aluat pe fundul tavii peste care intinde umplutura cu furculita peste care toarna si cealalta jumatate din aluat.

4. Pune prajitura in cuptor la 180oC timp de 30 minute.


Votează:
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Tags: mic dejun, desert, prăjitură