Tarta cu migdale si caise

Aceasta tarta fara gluten nu e foarte dulce, are putine ingrediente si e foarte usor de praparat. Poti inlocui caisele cu piersici, nectarine sau prune.

Tarta cu migdale si caise
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 562 | Carbohidrati: 40 g | Proteine: 15 g | Grasimi: 42 g

Ingrediente


6 linguri unt topit
3 linguri zahar pudra
200g migdale crude
3 oua mari, batute usor
1/4 cana de miere
7 - 8 caise, taiate sferturi

Instructiuni


1. Preincalzeste cuptorul la 175oC. Pune hartie de copt intr-o tava de tarta cu margine detasabila de 22cm.

2. Pune migdalele in robotul de bucatarie si macina-le bine.

3. Intr-un bol mare pune migdalele macinate si zaharul si amesteca cbine. Apoi adauga untul, mierea si ouale. Amesteca pana cand compozitia este omogena. Toarna compozitia in tava.

4. Pune pe tarta caisele in cercuri concentrice.

5. Pune tarta in cuptor si las-o 40 - 50 minute, pana cand este usor rumenita. Roteste tava de doua ori in timpul coaceri pentru a se rumeni uniform.

6. Lasa tarta sa se raceasca complet inainte de a o scoate din tava. Pudreaz-o cu zahar si serveste.


Votează:
1 1 1 1 1