Pui la tigaie cu sparanghel si cartof dulce

Aceasta reteta de pui la tigaie cu sparangel si cartof dulce este delicioasa, sanatoasa si usor de facut si o poti pregati in maxim 30 de minute.

Continue Reading

Tortillas cu legume si mozzarella

O gustare usoara si delicioasa cu rosii, ardei, salata verde, avogado si mozzarella pentru zilele de vara cand nu vrei sa gatesti sau pentru cand vrei o mancare la pachet sanatoasa.

Continue Reading

Somon cu unt si usturoi

Somon la cuptor cu cartofi si aromat cu usturoi si patrunjel, usor de facut si nu lasa multe vase de spalat.

Continue Reading

Risotto cu ciuperci

Orezul cu ciuperci e usor si rapid de facut. Nu are foarte multe calorii si e vegetarian si e chiar ieftin.

Continue Reading

Paste cu sos de rosii si fasole cu lamaie

Asocierea neasteptata a pastelor cu fasolea face aceasta reteta inedita dar gustul deosebit e dat de sucul de lamaie si fulgii de ardei iute.

Continue Reading

Paste Ratatouille

O reteta de vara simpla si sanatoasa, o adaptare a unei retete clasice frantuzesti.

Continue Reading

Pui cu brocoli

Aceasta reteta clasica de pui cu brocoli este plina de arome delicioase, nu are gluten si e gata in numai 15 minte.

Continue Reading

Orez cu ciuperci si cartofi nature in stil mexican

Este una dintre putinele mancaruri mexicane care nu este condimentata din belsug (daca vrei o poti condimenta cu cilli dupa gust)

Continue Reading

Lasagna cu legume

Reteta de lasagna cu legume si branza, cu destul de multe ingrediente (cioperci, ardei, doblecei, spanac) si putin mai complicat de facut, dar delicioasa si va fi indragita chiar si de cei mai mofturosi.

Continue Reading

Gratin dupa o reteta italieneasca

Gratinul este o tehnica culinara foarte raspandita, in care ingredientele au deasupra o crusta aurie prin folosirea branzei. Gratinul cu brocoli, rosii si mozzarela e foarte usor de facut si savuros.

Continue Reading

Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile umplute cu spanac nu numai ca sunt o mancare usor de facut dar are si putine calorii. Pentru a fi o mancare vegetariana poti sa inlocuiesti untul cu orice ulei vegetal si branza cu tofu.

Continue Reading

Cartofi noi crocanti

Cartofii noi sunt usor de preparat si ii poti servi si ca garnitura pentru gratar.

Continue Reading

Ardei umpluti

O interpretare vegetariana si moderna a retetei clasice pe care o facea bunica. Rosiile, morcovii, ciupercile, orezul si ardeii sunt ingrediente clasice iar sosul de soia ii da o nota moderna acestei retete.

Continue Reading

Perisoare suedeze

Poti prepara aceasta reteta nu numai din carne de porc ci si din carne de pui sau de vita. Indiferent ce varianta ai alege este usor si rapid de facut iar sosul de smantana si marar este nota moderna a acestei retete. Le poti servi ca fel principal alaturi de piure sau cartofi prajiti sau ca aperitive.

Continue Reading

Tortillas cu ciuperci si fasole rosie

Ciuperci sotate, fasole rosie si salsa impreuna cu tortillas de porumb totul sub forma unei lasagna mexicane usor de facut perfecta pentru o cina din timpul saptamanii.

Continue Reading

Ratatouille

Cand vorbim de ratatouille ne gandim fara indoiala la bucataria franceza provencala. Pentru ratatoulle aveti nevoie de cele mai proaspete ingrediente (vinete, rosii, morcovi, dovlecei) si de ceva timp pentru a obtine savoarea si consistenta dorita.

Continue Reading

Rosii umplute

Rosii umplute cu orez si ardei, o mancare vegetariana usor de preparat, gustoasa si cu putine calorii.

Continue Reading

Paste cu ton

Aceasta reteta ii contrazice pe cei carora le plac pastele dar cred ca sosurile sunt fie lipsite de gust fie greu de preparat.

Continue Reading

Piccata de pui

Picatta sau piccata o vei gasi in majoritatea restaurantelor italiene in general preparata din carne de vitel dar si din peste sau carne de pui. Farmecul acestei retete clasice este sosul de lamaie, vin alb, unt si capere.

Continue Reading

Pulpe de pui cu rozmarin si sos de rosii

Reteta usoara de pulpe de pui fragede la tigaie cu rozmarin si sos de rosii. Fileul de ansoa, caperele si vinul rosu ii dau acestei retete un gust aparte.

Continue Reading

Orez brun in stil chinezesc

Daca iti place mancarea chinezeasca dar nu mai vrei sa o comanzi sau nu-ti plac o parte din ingrediente, poti incerca aceasta reteta simpla pe care o poti modifica dupa gustul tau.

Continue Reading

Hamburger vegetarian

Acest hamburger desi este vegetarian este foarte consistent. Ingredientul principal este nautul dar gustul aparte este dat de curry si lime. Hamburgarii preformati pot fi usor congelatii si sa ii prajesti cand ai nevoie de o masa rapida.

Continue Reading

Gratin cu ciuperci si cartofi

Gratinul este o tehnica culinara foarte raspandita, in care ingredientele au deasupra o crusta aurie prin folosirea branzei sau parmezanului. Gratinul cu cartofi si ciuperci este usor de facut dar este destul de consistent.

Continue Reading

Chiftele de naut

Chiftele vegetariene cu naut si ceapa verde, rapid de preparat si cu putine calorii. Le poti servi cu piure de cartofi si salata sau in loc de hamburger in sandvis.

Continue Reading

Cartofi gratinati cu pui si ardei

O reteta rapid de facut si foarte gustoasa desi are destul de multe calorii. Cartofii, ardeii si porumbul sunt inngredientele de baza dar pieptul de pui il poti inlocui cu carnati, salam, bucati de friptura ramase de la masa de ieri, chiar si soia sau o poti elimina complet.

Continue Reading

Tortillas umplute cu piept de pui

Pieptul de pui, fasolea rosie si porumbul ii ofera acestei retete consistenta necesarea pentru a fi savurata la orice ora de intreaga familie. Ambalata corespunzator o poti lua si la pachet.

Continue Reading

Tocanita mexicana de legume

Mancare traditionala mexicana, vegerariana dar consistenta potrivita pentru intreaga familie.

Continue Reading

Risotto cu busuioc si rosii

Risotto cu busuioc si rosii poate fi atat o salata cat si un aperitiv sau o garnitura picanta. Orezul si cascavalul ii dau consistenta iar rosiile cerry, vinul si busuiocul fac ca aceasta mancare sa fie foarte aromata.

Continue Reading

Paste cu rosii si rucola

Paste, rosii, rucola si masline o combinatie usoara si rapid de preparat.

Continue Reading

Paste provensale

O reteta de vara simpla si sanatoasa, o adaptare a unei retete clasice frantuzesti.

Continue Reading

Pizza cu bacon si salata

Pizza cu bacon, mozzarella, ceapa si salata este o alternativa rapida la retetele clasice si are un gust inedit.

Continue Reading

Orez mexican

Orezul mexican se face usor intr-o singura cratita care este usor de curatat. Poti adauga orice legume vrei sau sa inlocuiesti ceapa, porumbul, mazarea sau morcovi.

Continue Reading

Lipii cu pui si legume

O reteta foarte usor de preparat cu piept de pui fiert, castravete, ceapa si un sos special impachetate intr-o lipie clasica sau de orez. Poti utiliza aceasta reteta si pentru mancarea la pachet fiind usor de ambalat, desi poate ar fi bine sa nu pui ceapa daca vrei sa o iei la birou.

Continue Reading

Gratin Provencal

Aceasta mancare rustica cu legume proaspete de vara: vinete, rosii, dovlecei si praz te duce cu gandul la satele traditionale din Franta.

Continue Reading

Fasole mexicana cu pui

Fasolea si carnea de pui fac ca aceasta reteta sa fie consistenta dar usor de facut chiar si pentru incepatori. Poti inlocui pieptul de pui cu bucati din friptura de ieri pe care nu vrea nimeni sa o manance rece.

Continue Reading

Chiftele de legume

Chiftele fara carne facute din legume, crema de branza si oua foarte usoare si pufoase, perfecte pentru zilele calduroase de vara.

Continue Reading

Carne de vita cu ciuperci si brocoli

O reteta inspirata din bucataria asiatica, cu numai patru ingrediente principale, fara gluten, usor si rapid de facut. Se poate servi ca atare, cu orez sau cu taitei de orez.

Continue Reading