Chiftele de naut

Chiftele vegetariene cu naut si ceapa verde, rapid de preparat si cu putine calorii. Le poti servi cu piure de cartofi si salata sau in loc de hamburger in sandvis.

 Chiftele de naut
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 6
Valori nutritionale portie - Calorii: 235 kcal | Carbohidrati: 36 g | Proteine: 8 g | Grasimi: 7 g

Ingrediente


1 conserva naut (325g)
1/2 cana ceapa verde
1/3 cana coriandru proaspat tocat
1/2 cana faina (normala sau fara gluten)
1 lingurita de sare
1 ou
ulei de masline

Instructiuni


1. Pune in robotul de bucatarie nautul, ceapa verde si coriandrul si toca-le pana cand devin o pasta.

2. Adauga in pasta faina, oul si sarea si amesteca bine.

3. Imparte pasta obtinuta in sase. Formeaza 6 sfere.

4. Incinge o tigaie cu 1/2 cm de ulei la foc mediu, pune sferele la plajit si turteste-le pentru a forma chiftelele. Prajeste-le pana cand devin aurii pe ambele parti intorcandu-le o data, 4-5 minute.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: gustare, mâncare, năut, chiftele