Hamburger vegetarian

Acest hamburger desi este vegetarian este foarte consistent. Ingredientul principal este nautul dar gustul aparte este dat de curry si lime. Hamburgarii preformati pot fi usor congelatii si sa ii prajesti cand ai nevoie de o masa rapida.

Hamburger vegetarian
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 606 kcal | Carbohidrati: 90 g | Proteine: 18 g | Grasimi: 20 g

Ingrediente


1/2 cana de iaurt
1/2 lingurita de curry macinat
1 lingurita de suc de lime
1 conserva de naut, spalat si scurs
1 legatura de ceapa verde
3/4 cana de orez fiert
3 linguri de morcov ras
2 linguri de pesmet
2 linguri de patrunjel tocat
2 linguri de ulei de masline
sare, piper

Instructiuni


1. Amesteca intr-un castron mic iarutul cu pudra de curry, sarea si sucul de lime. Lasa-l doparte 15 minute.

2. In robotul de bucatarie adauga nautul si ceapa si paseaza pana cand se faramiteaza fara a deveni o pasta fina.

3. Intr-un castron mare pune amestecul cu naut, orezul, morcovul, pesmetul, patrunjelul si 2 linguri din amestecul cu iaurt si amesteca bine. Imparte compozitia in patru parti egale.

4. Incinge uleiul intr-o tigaie. Formeaza fiecare parte din compozitie intr-un hamburger si prajeste-l pe fiecare parte cate 4 minute la foc mediu.

Se serveste cu salata si cu sosul de curry.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: mâncare, vegetariană, năut