Orez mexican

Orezul mexican se face usor intr-o singura cratita care este usor de curatat. Poti adauga orice legume vrei sau sa inlocuiesti ceapa, porumbul, mazarea sau morcovi.

 Orez mexican
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 6
Valori nutritionale portie - Calorii: 180 | Carbohidrati: 34 g | Proteine: 5 g | Grasimi: 3 g

Ingrediente


1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa tocata marunt
1 1/2 cana orez
1 conserva de rosii cubulete
1 cana boabe de porumb
1 1/2 cana supa de legume
1/2 cana de morcovi taiati cubulete
1/2 cana de mazare
1/4 lingurita de chili
1/4 lingurita de chimen
2 linguri patrunjel tocat
sare, piper

Instructiuni


1. Incinge uleiul la foc mediu intr-o tigaie mare. Adauga usturoiul si ceapa si calestele timp de 2-3 minute amestecand frecvent. Adauga orezul si se calestele inca 2 minute.

2. Adauga conserva de rosii si supa de legume si lasa-le sa fiarba 2 minute. Adauga porumbul, morcovi, mazarea, chili, chimenul, sare si piper dupa gust. Lasa-le sa fiarba acolerite timp de 13-16 minute.

3. Inainte de a servi adauga patrunjelul.


Votează:
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Tags: vegetariană, orez, porumb