Paste Ratatouille

O reteta de vara simpla si sanatoasa, o adaptare a unei retete clasice frantuzesti.

Paste Ratatouille
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 403 | Carbohidrati: 58 g | Proteine: 11 g | Grasimi: 16 g

Ingrediente


250 g paste tubulare
4 linguri ulei de masline
1 zucchini mediu taiat fasii
1 buc ardei gras taiat fasii
1 buc vanata mica taiata fasii
4 rosii taiate felii
1 ceapa rosie taiata solzisori
2 linguri otet balsamic
1/4 cana patrunjel tocat
sare, piper

Instructiuni


1. Fierbe pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Pastreaza o cana de apa de la paste inainte de a le scurge.

2. Caleste ceapa in doua linguri de ulei apoi adauga vinetele, ardeiul, zucchini si rosiile si calitile timp de 10 minute adauga apa de la paste daca este cazul. La final adauga patrunjelul, sarea si piperul si mai lasa inca 5 minute.

3. Amesteca legumele cu pastele fierte si otetul, dupa care le poti servi.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: legume, paste