Paste cu ton

Aceasta reteta ii contrazice pe cei carora le plac pastele dar cred ca sosurile sunt fie lipsite de gust fie greu de preparat.

Paste cu ton
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 691 | Carbohidrati: 123 g | Proteine: 33 g | Grasimi: 6 g

Ingrediente


1 conserva de ton
4 buc rosii
2 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
350 g spaghete
50 ml vin alb
2 linguri capere mici
sare, piper
1 lingura ulei

Instructiuni


1. Fierbe pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.

2. Opareste rosiile, indeparteaza coaja si taiaie-le cubulete. Zdrobeste usturoiul si toaca patrunjelul.

3. Incinge uleiul intr-o tigaie, caleste usturoiul, adauga rosiile si vinul si apoi condimenteaza cu sare si piper. Lasa sosul sa fiarba la foc mediu 5 minute. Scurge conserva de ton si apoi adauga in sos tonul, caperele si patrunjelul tocat.

4. Scurge spaghetele de apa asezale in portii si toarna sosul peste ele.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: cină, paste, ton