Risotto cu ciuperci

Orezul cu ciuperci e usor si rapid de facut. Nu are foarte multe calorii si e vegetarian si e chiar ieftin.

Risotto cu ciuperci
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 287 | Carbohidrati: 43 g | Proteine: 9 g | Grasimi: 9 g

Ingrediente


2 linguri de unt
300 g ciuperci taiate sferturi
1 cana de orez
1 cana de supa de legume
2 cani apa
3 catei de usturoi
1/4 cana de Parmesan ras
sare si piper

Instructiuni


1. Intr-o tigaie adanca caleste ciupercile in unt pana lasa lichid, aproximativ 10 minute. Apoi transfera-le pe o farfurie.

2. In aceeasi tigaie adauga orezul, usturoiul pisat, sare si piper si supa, amesteca bine si lasa sa fiarba acoperite 10 minute apoi adauga inca 2 cani de apa si mai lasa sa fiarba 10 minute pana cand orezul este fiert.

3. Pune ciupercile peste orez si mai lasa-le la foc mediu, amestecand continu inca 2 minute. Adauga Parmesanul ras si amesteca bine.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: orez, cină, ciuperci, risotto