Tocanita mexicana de legume

Mancare traditionala mexicana, vegerariana dar consistenta potrivita pentru intreaga familie.

Tocanita mexicana de legume
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 431 | Carbohidrati: 84 g | Proteine: 19 g | Grasimi: 5 g

Ingrediente


1 lingura ulei de masline
1 cana ceapa tocata marunt
1/2 cana telina taiata cubulete
4 catei usturoi tocati
1 cartof mediu taiat cubulete
1/2 cana ridichi feliate
1 cana morcovi taiati cubulete
1 conserva de rosii fara coaja
1 conserva mare de fasole rosie
1 buc conserva de boabe de porumb
2 linguri sos de rosii
sos de chilli
1 lingura otet
1 lingura fulgi de porumb
sare, piper

Instructiuni


1. Intro-o cratita mare incinge uleiul, la foc mediu. Caleste ceapa impreuna cu telina si usturoiul timp de 2 minute.

2. Adauga cartoful, ridichile si morcovii si caleste-le timp de 2 minute.

3. Adauga si rosiile amesteca si apoi lasa totul sa fiarba la foc mediu timp de 10 minute adaugand putina apa daca este necesar.

4. Adauga fasolea, porumbul, sosul de rosii, sosul de chili (dupa gust), otetul, fulgii de porumb, sarea si piperul. Acopera vasul si lasa sa fiarba la fic mic timp de 45 minute pana cand sosul s-a ingrosat iar legumele sunt fierte.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: vegetariană, fasole, porumb, ridichi, mexic