Tortillas umplute cu piept de pui

Pieptul de pui, fasolea rosie si porumbul ii ofera acestei retete consistenta necesarea pentru a fi savurata la orice ora de intreaga familie. Ambalata corespunzator o poti lua si la pachet.

Tortillas umplute cu piept de pui
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 600 | Carbohidrati: 73 g | Proteine: 27 g | Grasimi: 24 g

Ingrediente


4 tortillas (semipreparat)
400 g piept de pui
1 conserva de porumb
1 consrva de fasole rosie (250 g)
2 cepe
3 catei usturoi
1 ardei gras
2 linguri pasta de tomate
2 foi dafin
2 linguri ulei de masline
sare, piper, sos de chili

Instructiuni


1. Taie cubulete pieptul de pui. Curata ceapa si usturoiul si toaca-le marunt. Taie ardeiul gras cubulete.

2. Intr-o tigaie mai adanca caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, adauga pieptul de pui si prajeste-l 5 minute. Adauga cubuletele de ardei, toarna putina apa si lasa sa fiarba pana carnea este pe jumatate fiarta. Spala fasolea si porumbul din conserva sub jet de apa rece.

3. Adauga in tigaie fasolea, porumbul, pasta de tomate si un pahar de apa si condimenteaza cu sare piper si chili. Lasa sa fiarba 5-10 minute pana cand carnea este fiarta.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: fasole, pui, porumb, tortilla