Perisoare suedeze

Poti prepara aceasta reteta nu numai din carne de porc ci si din carne de pui sau de vita. Indiferent ce varianta ai alege este usor si rapid de facut iar sosul de smantana si marar este nota moderna a acestei retete. Le poti servi ca fel principal alaturi de piure sau cartofi prajiti sau ca aperitive.

Perisoare suedeze
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 543 | Carbohidrati: 12 g | Proteine: 21 g | Grasimi: 46 g

Ingrediente


1 ceapa tocata marunt
450g carne tocata de porc
1 galbenus de ou
3 crengute de marar tocate marunt
1 lingura de ulei de masline
200g smantana
sare, piper

Instructiuni


1. Amesteca ceapa tocata, carnea, galbenusul de ou, jumatate din marar, sare si piper.

2. Cu mainile ude modeleaza amestecul in 12 bilute de marimea unei mingii de golf. Incinge uleiul intr-o tigaie. Prejeste perisoarele timp de 10-15 minute pana cand se rumenesc.

3. Amesteca smantana si restul de marar, apoi toarna-o peste perisoare.

4. Serveste cu piure de cartofi.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: cină, carne tocată