Pui la tigaie cu sparanghel si cartof dulce

Aceasta reteta de pui la tigaie cu sparangel si cartof dulce este delicioasa, sanatoasa si usor de facut si o poti pregati in maxim 30 de minute.

Pui la tigaie cu sparanghel si cartof dulce
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 396 | Carbohidrati: 26 g | Proteine: 21 g | Grasimi: 24 g

Ingrediente


500g piept de pui dezosat
1 cartof dulce mediu, taiat cubulete
225g sparanghel proaspat, taiat in bucati de 3 - 4cm
3 catei de usturoi zdrobiti
1 cana de apa sau supa de pui

1 lingura ulei de masline
1 lingurita fulgi de ardei iute (optional)
sare, piper

Instructiuni


1. Taie pieptul de pui cubulete si asezoneaza-l cu sare si piper.

2. Pune cubuletele de pui intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline si usturoiul. Caleste puiul timp de 7-10 minute pana cand se rumeneste. Nu uita sa amesteci bine. Pune puiul pe o farfurie.

3. In aceeasi tigaie pune cartoful dulce si apa (sau supa de pui) si lasa-l sa fiarba la foc mediu 7-10 minute. Adauga sparanghelul si mai lasa-le 4 - 5 minute.

4. Pune bucatile de pui peste legume amesteca bine, adauga fulgi de ardei iute (optional) si sare si piper dupa gust.

Distribuie:
Imi place:

Voteaza:
1 1 1 1 1