Salată țăranească de pui

Aceasta salată de pui este ușor de făcut, are numai cinci ingrediente (pui, telină, ardei gras, ceapă și maioneză) are puține calorii și nu conține gluten.

Salată tăranească de pui

Categorie: Salată
Cuisine: Americană
Dietă: Fără Gluten
Porții: 4 porții

Valori nutriționale pe porție:
Calorii: 192 cal
Carbohidrați: 8 g | Proteine: 37 g | Grăsimi: 9 g

Timp:
Preparare: 15 min | Total: 15 min


Ingrediente:

3 - 3.5 căni piept de pui (fiert, la grătar sau rotisat)
1 cană cozi de țelină sau apio tocate
1 ardei gras tăiat cubulețe
1/2 ceapă galbenă tocată
1/2 cană maioneză
1 legatură mărar tocat
sare și piper


Instrucțiuni:

1. Rupe cu două furculițe (sau taie) în bucăți mici pieptul de pui.
2. Amestecă carnea de pui, țelina, ardeiul, ceapa, mărarul și maioneza într-un castron mare. Adaugă sare și piper după gust.
Poți lăsa salata în frigider aproximativ o oră pentru ca aromele să se combine.


Votează:
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Tags: fără gluten, pui, salată, apio, ardei gras