Salată grecească
Salată usoară de vară cu ardei, gogoșari, roșii, castraveți salată verde, măsline, ceapă ți putină branză feta, usoară și aromată.

Categorie: Salată
Cuisine: Grecească
Dietă: Fără Gluten
Porții: 4 porții
Calorii: 380 cal
Carbohidrați: 20 g | Proteine: 9 g | Grăsimi: 31 g
Timp:
Preparare: 15 min | Total: 15 min
Ingrediente:
1 salată verde
1 ceapă roșie, tăiată felii
1 cană de măsline negre
1 ardei gras tăiat fâșii
1 gogosar tăiat fâșii
2 roșii mari feliate
1 castravete, tăiat rondele
1 căni cubulețe feta (sau telemea de vacă sau capră)
6 linguri ulei de măsline
1 linguriță oregano
zeamă de la 1 lămâie
sare și piper
Instrucțiuni:
1. Amestecă într-un bol salata, ceapa, măslinele, ardeii, roșiile, castravetele și brânza.2. Amestecă într-un vas separat: oregano, zeama de lămâie, piperul și sarea (atenție brânza telemea este sărată dacă o adăugați în salată nu mai este necesară sarea)3. Adaugă sosul peste amestecul din bol, amestecă bine și servește.
Votează:
Tags: fără gluten, roșii, salată, castravete, feta, ardei gras, ceapă, măsline, gogoșar