Salată cu ton și ridichi

Salată de primavară cu ridichi, ceapă verde, salată verde, ton și porumb. Se poate servi ca aperitiv cu pâine integrală.

Salata cu ton si ridichi

Categorie: Salată
Cuisine: Meditereaneană
Dietă: Fără Gluten, Paleo
Porții: 6 porții

Valori nutriționale pe porție:
Calorii: 137 cal
Carbohidrați: 15 g | Proteine: 10 g | Grăsimi: 5 g

Timp:
Preparare: 15 min| Total: 15 min


Ingrediente:

1 salată medie
2 legături ridichi
200g măsline fară sâmburi
1 conservă de porumb
1 conservă de ton în suc propriu
1 legatură de ceapă verde
oțet de vin
ulei, sare, piper


Instrucțiuni:

1. Spală salata și taie-o fâșii. Curață și spalș ridichile și ceapa și apoi taie-le felii respectiv rondele.
2. Scurge conservele de porumb și ton.
3. Într-un castron mare amestecă toate ingredeientele. Adaugă oțetul, uleiul, sarea și piperul după gust.


Votează:
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Tags: porumb, ton, ridichi, salată, măsline, ceapă verde