Salata cu mini-chiftelute

Salata cu legume si minichiftelute din carne de vita, perfecta pentru a o lua la pachet.

Salata cu mini-chiftelute
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 466 | Carbohidrati: 15 g | Proteine: 24 g | Grasimi: 35 g

Ingrediente


1 ceapa
1 lingurita de unt
2 linguri de patrunjel tocat
400g carne tocata de manzat
500g rosii
1 castravete
1 salata mica
2 linguri de otet de vinalb
60g masline negre
2 lingurite frunze de cimbru

Instructiuni


1. Toaca ceapa si caleste-o in untul incins. Amesteca ceapa calita cu carnea tocata, patrunjelul, sarea si piperul. Modedeleaza cu mainile umede 16 chiftelute si apoi prajeste-le in 2 linguri de ulei.

2. Spala rosiile, curata-le si taie-le in 8. Curata castravetele, taie-l felii. Spala salata apoi rupe frunzele in bucati de marime potrivita.

3. Amesteca otetul cu restul de ulei, sare, piper si frunzele de cimbru.

4. Toarna dressingul peste ingredientele de salata.

5. Pune peste salata maslinele si mini-chiftelutele.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: salată