Supa de cartofi cu ridichi

Supa crema de primavara cu cartofi si ridichi care poate fi servita cu crutoane sau produse de patiserie.

Continue Reading

Supa de fasole si alte legume

Supa rapid de facut si sanatoasa care va deveni rapid favorita intregii familii. E foarte buna daca o faci cu o zi inainte. Daca nu esti vegetarian poti adauga orice fel de carne afumata.

Continue Reading

Supa de legume de toamna

Toamna e anotimpul legumelor proaspete numai bune pentru o supa usoara cu porumb, fasole verde, dovlecei si rosii.

Continue Reading

Supa de pui

Supa de pui cu taitei, porumb, ardei, bulion si cartofi, asa cum o facea bunica, este unul dintre cele mai bune remedii naturale in lupta cu raceala dar si o mancare potrivita pentru zilele geroase de iarna.

Continue Reading

Supa de pui cu brocoli

Supa de pui cu brocoli, mazare, morcovi si telina e rapid si usor de facut. Desi este consistenta, nu contine gluten, are sub 300 de kalorii si o poti manca atat fierbinte cat si rece.

Continue Reading

Supa de rosii

Supa de rosii este foarte usor de facut si are putine calorii. Este perfecta pentru zilele calduroase de vara pentru ca e foarte buna rece. Daca adaugi orez supa e mai consistenta.

Continue Reading

Supa marocana de pui

Supa de mazare si carne de pui, consistenta si cu un gust deosebit dat de stafide, coriandru si scortisoara.

Continue Reading

Supa picanta de ardei

O supa de legume gustoasa dar cu putine calorii potrivita pentru zilele calduroase de vara.

Continue Reading

Supa de conopida, dovleac si fasole

O supa de legume de toamna cu dovleac, fasole si conopida care va fi indragita de intreaga familie.

Continue Reading

Supa crema de cartofi

Supa consistenta de legume (cartofi, ardei gras rosu, ceapa verde) usor de preparat si foarte gustoasa.

Continue Reading

Supa crema de conopida

O supa crema de conopida consistenta, fara gluten, cu putine calorii, vegetariana si delicioasa. Nici nu vei simti lipsa laptelui sau a smantanei.

Continue Reading

Supa crema de legume cu ciuperci

Supa crema de legume (morcovi, telina, cartofi) si ciuperci consistenta dar cu putine calorii. Poate fi servita cu crutoane.

Continue Reading

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare asa cum o facea bunica cu carne de vita si legume (morcovi, pastarnac, telina, cartofi, rosii), perfecta pentru ziliele geroase de iarna. Se poate servi cu samntana.

Continue Reading