Supa crema de conopida

O supa crema de conopida consistenta, fara gluten, cu putine calorii, vegetariana si delicioasa. Nici nu vei simti lipsa laptelui sau a smantanei.

Supa crema de conopida
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 174 | Carbohidrati: 28 g | Proteine: 6 g | Grasimi: 5 g

Ingrediente


1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi tocati
1 conopida medie taiata in buchetele
cimbru proaspat tocat marunt
100 g ulei
5 cani de supa de legume
sare si piper

Instructiuni


1. Intr-o oala mare incinge uleiul la foc mediu si caleste ceapa si usturoiul pana cand devin translucide, aproximativ 5 minute.

2. Adauta conopida si cimbrul si caleste-le inca 3 minute amestetecand des.

3. Adauga supa de legume si lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute, pana cand conopida este foarte moale.

4. Lasa supa sa se raceasca, adauga sare si piper si transform-o in piure in blender.

5. O poti servi cu crutoane sau cu naut prajit.


Votează:
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Tags: cină, supă, conopidă