Supa de conopida, dovleac si fasole

O supa de legume de toamna cu dovleac, fasole si conopida care va fi indragita de intreaga familie.

Supa de conopida, dovleac si fasole
Preparare: | Coacere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 270 | Carbohidrati: 52 g | Proteine: 13 g | Grasimi: 5 g

Ingrediente


1 lingura ulei de masline
2 buc cepe, taiate
2 catei de usturoi, taiati
500 g dovleac, taiat cubulete
1 buc cartof taiat cubulete
frunze de cimbru
1 litru supa de legume
500 g conopida, taiata buchetele
400 g boabe de fasole din conserva
1 legatura de patrunjel

Instructiuni


1. Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa timp de 10 minute, adauga usturoiul, dovleacul, cartoful si cimbrul si lasa-le un minut.

2. Toarna supa de legume si lasa sa fiarba. Atunci cand incepe sa fiarba redu intesitatea focului si lasa sa fiarba 20 munite. Apoi adauga conopida si fasolea si mai lasa sa fiarba inca 10 minute pana cand legumele devin moi.

3. Adauga patrunjelul si serveste cu paine integrala.


Votează:
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Tags: fasole, supă, conopidă, dovleac