Supa de rosii

Supa de rosii este foarte usor de facut si are putine calorii. Este perfecta pentru zilele calduroase de vara pentru ca e foarte buna rece. Daca adaugi orez supa e mai consistenta.

Supa de rosii
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 259 | Carbohidrati: 46 g | Proteine: 4 g | Grasimi: 6 g

Ingrediente


2 linguri unt
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi
8 rosii mari coapte decojite sau 2 conserve mari de rosii decojite
2 cani de apa
1 cana orez (obtional)
sare, piper
1 legatura patrunjel tocat (optional)
smantana (obtional)

Instructiuni


1. Intr-o cratita de marime medie topeste untul la foc mdeiu. Caleste ceapa si usturoiul timp de 3 minute amestecand continuu.

2. Adauga rosiile si apa, sare si piper si lasa-le pana cand incep sa fiarba. Mai lasa-le pe foc inca 10 minute.

3. Lasa compozitia sa se racoreasca. Pune compozitia in blender si paseaza-o.

4. Pune supa pasata pe foc si las-o sa fiarba. Adauga orezul si apa daca mai este nevoie si las-o sa fiarba pana cand este fiert si orezul aproximativ 15 minute.

5. Adauga patrunjelul.

Se serveste cu smantana.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: vegetariană, orez, roșii, supă