Supa de pui cu brocoli

Supa de pui cu brocoli, mazare, morcovi si telina e rapid si usor de facut. Desi este consistenta, nu contine gluten, are sub 300 de kalorii si o poti manca atat fierbinte cat si rece.

Supa de pui cu brocoli
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 8
Valori nutritionale portie - Calorii: 294 | Carbohidrati: 25 g | Proteine: 15 g | Grasimi: 16 g

Ingrediente


600 g piept de pui
1 ceapa mare, tocata
3 cani flori de brocoli
2 cani morcovi feliati
2 cani telina taiata cubulete
1 1/2 cani mazare
1/4 cana de patrunjel tocat
4 catei usturoi striviti
2 linguri ulei de masline
1 lingura de otet de mere
1 litru apa sau supa de pasare
sare, piper

Instructiuni


1. Intr-o cratita mare incinge uleiul la foc mediu. Adauga ceapa tocata, telina, si usturoiul. Caleste timp de 5 -6 minute pana cand se inmoaie. Adauga pieptul de pui, apa sau supa de pui, morcovii, otetul, sarea si piperul.

2. Lasa sa ajunga la fierbere dupa care micsoreaza focul si lasa sa fiarba 20 minute, pana cand pieptul de pui este fiert. Scoate pieptul de pui din cratita si pune-l pe un tocator sa se raceasca.

3. Adauga brocoliul, mazarea si patrunjelul in cratita. Lasa-le sa fiarba pana cand brocoliul este fiert. Intre timp, taie pieptul de pui fasii sau desfa-l in fasii cu doua furculite si adauga-l inapoi in supa. Cand brocoliul este fiert adauga sare si piper daca mai este nevoie.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: brocoli, pui, supă