Supa de pui

Supa de pui cu taitei, porumb, ardei, bulion si cartofi, asa cum o facea bunica, este unul dintre cele mai bune remedii naturale in lupta cu raceala dar si o mancare potrivita pentru zilele geroase de iarna.

Supa de pui
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 6
Valori nutritionale portie - Calorii: 533 | Carbohidrati: 52 g | Proteine: 33 g | Grasimi: 21 g

Ingrediente


400 g oase de pui
1 ceapa tocata
500 g carne de pui taiata cubulete
2 cartofi taiati cubulete
1 conserva de porumb
1 conserva bulion de rosii
1 ardei gras taiet cubulete
200 g taitei
ulei, sare, piper

Instructiuni


1. Fierbe oasele de pui intr-o cratita, apa trebuie sa fie numai cat sa le acopere. Adauga sare si piper si lasa-le la fiert 3 ore.

2. Caleste in ulei ceapa tocata si carnea de pui taiata cubulete.

3. Peste ceapa si carne adauga supa de pui, cartofii, porumbul, bulionul, ardeiul gras si taiteii.

4. Lasa totul la fiert inca 20 minute.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: pui, supă