Supa de legume de toamna

Toamna e anotimpul legumelor proaspete numai bune pentru o supa usoara cu porumb, fasole verde, dovlecei si rosii.

Supa de legume de toamna
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 8
Valori nutritionale portie - Calorii: 182 | Carbohidrati: 34 g | Proteine: 7 g | Grasimi: 4 g

Ingrediente


4 stiuleti porumb
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
2 cani supa de pui
2 dovlecei mari taiati cubulete
250 g fasole verde
400 g rosii taiate cubulete
1/2 cana orez

Instructiuni


1. Curata stiuletii de boabe intr-un castron mare.

2. Intr-o oala mare smaltuita incinge uleiul la foc mediu si caleste ceapa amestecand frecvent pana cand este translucida 3 - 5 minute.

3. Adauga cele doua cani de supa impreuna cu doua cani de apa. Cand au inceput sa fiarba adauga dovleceii, fasolea, porumbul, rosiile, si orezul. Lasa sa fiarba descoperit la foc mediu pana cand orezul este facut 8 - 10 minute.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: vegetariană, legume, supă