Supa de fasole si alte legume

Supa rapid de facut si sanatoasa care va deveni rapid favorita intregii familii. E foarte buna daca o faci cu o zi inainte. Daca nu esti vegetarian poti adauga orice fel de carne afumata.

 Supa de fasole si alte legume
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 511 | Carbohidrati: 90 g | Proteine: 20 g | Grasimi: 9 g

Ingrediente


2 linguri ulei de masline
2 morcovi medii taiati cubulete
2 tulpini de telina tocate marunt
1 ceapa medie tocata
2 dovlecei mari taiati cubulete
3 catei de usturoi
1 lingurita de cimbru uscat
2 conserve de fasole
1 conserva de rosii tocate
4 cani de supa de legume
1 legatura de patrunjel tocat

Instructiuni


1. Intr-o cratita mare incinge uleiul la foc mediu. Adauga morcovi, telina si ceapa si caleste-le pana cand ceapa este translucida aproximativ 6 minute.

2. Adauga usturioul, sarea si piperul si caleste-le inca 3 minute.

3. Adauga fasolea, rosiile, patrunjelul si supa de legume. Lasa-le sa fiarba la foc mic inca 25-30 minute, pana cand legumele sunt moi.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: vegetariană, legume, fasole, supă