Supa de cartofi cu ridichi

Supa crema de primavara cu cartofi si ridichi care poate fi servita cu crutoane sau produse de patiserie.

 Supa de cartofi cu ridichi
Preparare: | Fierbere: | Timp total: | Portii: 4
Valori nutritionale portie - Calorii: 357 | Carbohidrati: 44 g | Proteine: 7 g | Grasimi: 18 g

Ingrediente


500g cartofi taiati cubulete
3 linguri ulei
4 cani supa de legume
200 ml smantana
40 g unt
2 legaturi ridichi
marar uscat (optional)

Instructiuni


1. Incinge uleiul intr-o cratita inalta si prajeste usor catofii. Adauga supa si lasa sa fiarba pana cand cartofii se inmoaie.

2. Amesteca smantana cu putina supa calda dupa care pune-o in oala amestecand continuu.

3. Lasa la racit 20 minute dupa care pune supa in blender si paseaza pana cand devine crema.

4. Taie ridichile felii potrivit de subtiri, pune-le intr-o tigaie in care ai topit untul si calestele pana cand se inmoaie putin.

5. Pune supa in castronele si adauga pe fiecare portie ridichi. Serveste cu produse de patiserie sau crutoane.


Votează:
1 1 1 1 1

Tags: vegetariană, cartofi, supă, ridichi