Supa cu peste si dovlecei
Supa consistenta cu peste alb (salau sau somon), cu dovlecei si orez usor de facut.

Ingrediente
100g orez cu bob lung
4 dovlecei mici
2 cepe
1 litru supa
400 g salau sau somon file
50 ml vin alb
2 linguri ulei
praf de carry
1 legatura de patrunjel tocat
sare, piper
Instructiuni
1. Fierbe orezul in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
2. Toaca ceapa si taie dovleceii cubulete.
3. Caleste ceapa in cele doua linguri de uleii, adauga praful de curry lasa la inabusit 5 minute. Toarna supa si lasa sa fiarba.
4. Inseparteaza pielea de pe peste si apoi taie-l cubulete. Adauga pestele in supa si lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 5 minute.
5. Scurge orezul de apa si se adauga in supa. Toarna vinul si se condimenteaza cu sare si piper si mai lasa la fiert inca 5 minute.
6. Serveste ornat cu patrunjel.
Votează: