Cum sa nu-iti distrugi incaltamintea de piele iarna

Iarna trebuie sa-ti pregatesti incaltarile pentru zapada, apa, mocirla si sarea de pe trotuare. Inafara de a nu purta cea mai buna pereche pana la primavara (asta fiind primul si cel mai important sfat, care nu e cel mai realist pentru multe), iata un ghid care te va ajuta sa-ti mentii cizmele si ghetele de piele in cele mai bune conditii indiferent de vreme.

Continue Reading

Cum sa mergi pe tocuri

Asa cum zicea Marilyn Monroe "Dai femeii pantofii potriviti si poate cuceri lumea". Dar inainte de a cuceri lumea ea va trebui sa cucereasca pantofii (aproape sigur Marilin nu s-a referit la balerini). Incearca unul sau toate aceste sfaturi si te vei fi un pas mai aproape de a fi maestra in mersul pe tocuri.

Continue Reading

Accesoriile pentru femeile plinute

Asa cum zicea Coco Chanel "Stilul este arhitectura: e o chestiune de proportii". Aceasta regula este adevarata si atunci cand vine vorba de accesorii. Detaliile pot face sau pot distruge o tinuta.

Continue Reading

Trei tipuri de palarii de care are nevoie orice femeie

Una dintre cele mai bune modalitati de a da unei tinute o nota distnctiva de stil este adaugarea unei palarii. Si in zilele in care nu reusesti sa-ti aranjezi parul tot o palarie te poate scoate din incurcatura. Unele dintre voi vor zice "pe mine nu ma avantajeaza palariile !", nu e adevarat - doar nu ai gasit palaria potrivita.

Continue Reading

Ce colier se potriveste fiecarui tip de guler

Te-ai gasit vreodata in situatia in care cauti colierul care sa se potriveasca cu bluza ta si dupa cateva incercari renunti? Din pacate asta este o problema comuna pentru noi - nu putem gasi colierul perfect pentru tinuta pe care o purtam. Din fericire am conceput un ghid care te va ajuta sa gasesti accesoriul perfect pentru orice guler si vei arata ca o fashomista.

Continue Reading