Cum poți să ai un somn mai odihnitor

Lumea modernă ne face să fim permanent privați de somn și nu e vorba numai de cât dormim ci și de calitatea somnului. Lipsa de calitate a somnului te face să fii mai irascibilă și mai puțin activă, iar cu timpul poate crește riscul de diabet, are efecte negative asupra memoriei și concentrării, contribue la scăderea imunității, la hipertensiune și creștere în greutate, care nu sunt tocmai lucruri de vise plăcute.

Continue Reading

Cum poti sa folosesti telefonul pentru a-ti imbunatati sanatatea mintala

Telefoanele mobile au o reputatie proasta atunci cand vine vorba de sanatatea mintala, asta pentru ca sunt intermediarii retelelor sociale care pot conduce la probleme atunci can iti compari viata ta reala cu cea perfecta afisata de altii si pot da dependenta, asa cum au aratat unele studii. Dar renuntarea totala la smartphone ne-ar priva de un instrument puternic care poate fi utilizat sa fim mai calme, mai productive si mai putin stresate.

Continue Reading

Cum sa arati mai bine intr-o saptamana

Nu ti-ai atins obiectivele de dieta primavara asta? Nu te panica. Inca mai ai solutii pentru a arata mai bine si a te simti mai sanatoasa. Probabil ca nu te vei trezi maine aratand ca un model de lenjerie - dar sigur te poti simti mai bine si iti poti imbunatati digestia intr-o saptamana.

Continue Reading

Cum sa-ti imbunatatesti echilibrul

Echilibrul se invata, asa cum ai invata sa canti la un instrument. Trebuie sa creezi conexiunile neuro-musculare (legaturile intre creier si muschi) potrivite. Apoi trebuie sa exersezi pentru ca aceste conexiuni sa nu se deterioreze.

Continue Reading

Cum sa nu ingheti cand afara e ger

Cateva sfaturi care te vor ajuta sa nu ingheti chiar daca esti nevoit sa infrunti gerul de afara fie ca sa indepartezi zapada fie ca sa iti continui antrenamentele sau sa te duci la servici.

Continue Reading

Produsele etichetate "Fitness" iti saboteaza dieta

Un studiu publicat de American Marketing Association (AMA) arata ca cei permanent atenti la greutatea lor manaca mai mult atunci cand produsele sunt etichetate ca "fit" sau "fitness". In efortul lor de ai atrage pe consumatorii activi fizic si care sunt atenti la ce mananca unele marci de produse alimentare folosesc ambalaje ce prezinta ideea activitate fizica (gandestere la alergatorul de pe batonul energizant).
Continue Reading