Cum poți să ai un somn mai odihnitor

Lumea modernă ne face să fim permanent privați de somn și nu e vorba numai de cât dormim ci și de calitatea somnului. Lipsa de calitate a somnului te face să fii mai irascibilă și mai puțin activă, iar cu timpul poate crește riscul de diabet, are efecte negative asupra memoriei și concentrării, contribue la scăderea imunității, la hipertensiune și creștere în greutate, care nu sunt tocmai lucruri de vise plăcute.

Continue Reading

Cum poți să folosești telefonul pentru a-ți îmbunătăți sănătatea mintală

Telefoanele mobile au o reputație proastă atunci când vine vorba de sănătatea mintală, asta pentru că sunt intermediarii rețelelor sociale care pot conduce la probleme atunci când îți compari viața ta reală cu cea perfectă afișată de alții și pot da dependență, așa cum au arătat unele studii. Dar renunțarea totală la smartphone ne-ar priva de un instrument puternic pe care îl putem utiliza să fim mai calme, mai productive și mai puțin stresate.

Continue Reading

Cum să arăți mai bine într-o săptămână

Nu ți-ai atins obiectivele de dietă primăvara asta? Nu te panica. Încă mai ai soluții pentru a arăta mai bine și a te simți mai sănătoasă. Probabil că nu te vei trezi mâine arătând ca un model de lenjerie - dar sigur te poți simți mai bine și îți poți îmbunătăți digestia într-o săptămână.

Continue Reading

Cum să-ți îmbunătățești echilibrul

Echilibrul se învață, așa cum înveți să cânți la un instrument. Trebuie să creezi conexiunile neuro-musculare (legaturile între creier și mușchi) potrivite. Apoi trebuie să exersezi pentru ca aceste conexiuni să nu se deterioreze.

Continue Reading

10 mituri despre alimente și alimentație

Pe internet găsim nenumarate idei despre alimente, alimentație și diete dar multe din aceste informații sunt numai mituri. Iată câteva din acesta și detaliile omise din descrierile dietelor.

Continue Reading

Cum să nu îngheți când afară e ger

Câteva sfaturi care te vor ajuta să nu îngheți chiar dacă ești nevoită să înfrunți gerul de afară fie ca să îndepărtezi zăpada de pe mașină, fie ca să îți continui antrenamentele sau să te duci la servici.

Continue Reading

Produsele etichetate "Fitness" îți sabotează dieta

Un studiu publicat de American Marketing Association (AMA) arată că cei permanent atenți la greutatea lor manacă mai mult atunci când produsele sunt etichetate ca "fit" sau "fitness". În efortul lor de ai atrage pe consumatorii activi fizic și care sunt atenți la ce manancă unele mărci de produse alimentare folosesc ambalaje ce prezintă ideea activitate fizică (gândeștete la alergătorul de pe batonul energizant).

Continue Reading