Cum sa arati mai bine intr-o saptamana

Nu ti-ai atins obiectivele de dieta primavara asta? Nu te panica. Inca mai ai solutii pentru a arata mai bine si a te simti mai sanatoasa. Probabil ca nu te vei trezi maine aratand ca un model de lenjerie - dar sigur te poti simti mai bine si iti poti imbunatati digestia intr-o saptamana.

Continue Reading

Cum sa-ti imbunatatesti echilibrul

Echilibrul se invata, asa cum ai invata sa canti la un instrument. Trebuie sa creezi conexiunile neuro-musculare (legaturile intre creier si muschi) potrivite. Apoi trebuie sa exersezi pentru ca aceste conexiuni sa nu se deterioreze.

Continue Reading

Cum sa nu ingheti cand afara e ger

Cateva sfaturi care te vor ajuta sa nu ingheti chiar daca esti nevoit sa infrunti gerul de afara fie ca sa indepartezi zapada fie ca sa iti continui antrenamentele sau sa te duci la servici.

Continue Reading

Produsele etichetate "Fitness" iti saboteaza dieta

Un studiu publicat de American Marketing Association (AMA) arata ca cei permanent atenti la greutatea lor manaca mai mult atunci cand produsele sunt etichetate ca "fit" sau "fitness". In efortul lor de ai atrage pe consumatorii activi fizic si care sunt atenti la ce mananca unele marci de produse alimentare folosesc ambalaje ce prezinta ideea activitate fizica (gandestere la alergatorul de pe batonul energizant).
Continue Reading