Cum sa te machezi cand porti ochelari

Ochelarii pot fi un element important al stilului tau, dar pot fi si o problema cand trebuie sa-ti adaptezi stilul la ei. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa arati extraordinar in spatele ramelor de ochelari.

Ochelarii pot face multe lucruri: te pot face sa arati inteligenta, te ajuta sa scapi de problemele zilnice date de lentilele de contact si evident ca te ajuta sa vezi., dar au si dezavantaje: atrag atentia asupra cearcanelor de sub ochi si fac ca alte trasaturi ale fetei sa dispara. Din fericire exista cateva trucuri care pot minimiza aceste efecte nedorite.

 • Fii generoasa cu fardul de ploape si creionul contur pentru ochi

  Ca regula, cu cat sunt mai groase ramele cu atat de gros ar trebui sa fie conturul ochilor, astfel ocheari nu vor diminua importanta ochilor. Pastreaza un machiaj inchis pe ploape si alb sau nude pentru conturul din coltul interior al ochiului pentru a creea un contrast care va scoate in evidenta ochii.

 • Nu incerca extensiile de gene

  Nu e nimic mai neplacut ca sa fii intepata in ochi de fiecare data cand cipesti. Nu folosi nimic care sa-ti faca genele excesiv de lungi dar poti folosi mascara pentru volum care da iluzia unor gene mai groase.

 • Foloseste corector petru petele de sub ochi

  Nu crede ca daca porti ochelari poti sa renunti la corector, dar adevarul e ca e mult mai important ca oricand. Sticla ochelarilor poate scoate in evidenta culoarea de sub ochi deci corectorul este esential. Aplica-l cu o pensula in coltul interior al ochiului, punandu-l numai unde vezi pete inchise la culoare si apoi unifomizeaza-l cu degetul.

 • Sterge excesul de fond de ten

  Pentru a preveni machiajul sa se intinda pe ochelari, umezeste buretele de machiaj si trece-l peste nas si obraji unde sta rama de la ochelari, pentru a elimina orice exces de machiaj. Nu te ingrijora ca va sterge ceea ce tcmai ai pus numai va asa o suprafata fara excese. La final adauga adauga niste pudra care va face ca ochelarii sa nu se lipeasca de fondul de ten.

 • Nu neglija sprancenele

  Ochelarii poate ca le acopera dar asta nu inseamna ca ele nu au nevoie de a fi intretinute. Foloseste o mascara transparenta sau maro si periile spre in sus si spre exterior.

 • Buzele indraznete sunt intotdeauna o idee buna

  Echilibrul este cheia. Foloseste culori care ies in evidnta ca rosu sau roz.


Votează:
1 1 1 1 1