Cum să faci ca manichiura să reziste mai mult

E întotdeauna plăcut să ai o manichiură perfectă, dar dacă ai putea să o faci acasă economisind și timp și bani ar fi și mai bine. Folosind aceste sfaturi poți avea o manichiură de salon făcută acasă.

 • 1/7

  Masajul de hidratare a mâinilor este o parte importantă a ritualului manichiurii de la salon, poți să faci același lucru și acasă dar asigură-te că ștergi unghiile cu dizolvant înainte de a aplica stratul de bază, orice urmă de ulei de la cremă hidratantă ramasă pe unghii va împiedica lacul să se lipească corespunzator și se va ciobi mai repede.

 • 2/7

  Stratul de bază este fundația unei manichiuri perfecte. Aplică un strat de bază pe toată unghia și un al doilea strat numai pe vârfuri, astfel îi vei furniza un strat suplimentar de protecție de vreme ce vârfurile unghiilor sunt cele mai expuse și sunt cel mai probabil să se ciobească.

 • 3/7

  Dacă îți strici lacul înainte de a se fi uscat, netezește-l cu vată și dizolvant și apoi aplică un nou strat. Asta va asigura un aspect uniform fără denivelări.

 • 4/7

  Ultimul strat este menit să sigileze oja pentru a nu se ciobi. După cateva zile acesta începe să nu mai fie foarte eficient, deci reaplică acest strat, trasparent, protector la fiecare trei zile pentru a-ți păstra manichiura intactă de două ori mai mult.

 • 5/7

  Nu mai aștepta ca oja să se usuce ci bagă unghiile în apă rece pentu a o întări rapid. Poți deasemenea să pulverizezi pe unghii ulei de măsline pentru a le ajuta să se usuce mai repede.

 • 6/7

  Dacă ai câteva ciobituri pe vârfuri dar nu ai timp pentru o manichiură completă, i-a o altă culoare contrastantă de ojă și aplic-o pe varf realizând french-mani.

 • 7/7

  Dacă unghiile au crescut dar manichiura este înca intactă. Aplică o ojă cu sclipici de la bază către vârf (aplică mai multă la bază) pentru a obține un efect de degrade.Votează:
1 1 1 1 1