10 tendinte in moda din aceasta primavara

Soarele se arata aproape in fiecare zi dintre nori si afara e din ce in ce mai placut deci e timpul sa renuntam la garderoba de iarna. Iata cateva tendinte din moda acestei primaveri pe care le-ai putea adopta si tu.

Continue Reading

Rezolutii pentru stilul tau din noul an

Anul nou ne inspira un sentiment de optimism amestecat cu o doza de asteptari. Anul asta incearca altceva decat sa arati ca Kim Kardasian in bikini sau sa inveti o noua limba pentru vacanta din Iulie. Gandestete la noul an, ca la propriul tau episod din "What not to wear" si scapa de hainele vechi si demodate, asuma-ti cateva riscuri de stil si ai grija sa nu cazi in vechile obiceiuri de a aduna haine inutile in dulap.

Continue Reading

Cum sa gasesti costumul de baie perfect

Uneori cumparaturile pentru un costum de baie pot fi descurajante. Incercarea de a gasi costumul perfect care iti ascunda toate imperfectiunile poate trezi noi complexe legate de corpului tau. Nu trebuie sa dramatizezi, iata cateva sfaturi care iti vor diminua stresul gasirii costumului perfect.

Continue Reading

Ce nu ar trebui sa porti la birou

Chiar daca lucrezi intr-o firma in care tinuta este casual (sau creativa) si nu exista cerinte cum sa te imbraci, sunt totusi cateva lucruri care te vor face sa te remarci si nu in cel mai bun mod.

Continue Reading

Cum sa porti cu stil mai multe straturi de haine

Atunci cand temperaturile de afara ne obliga sa ne imbracam cu mai multe straturi de haine, combinatiile pot parea complicat de pus in practica cu stil. Desi nu exista un set clar de reguli, iata totusi cateva secrete care te vor ajuta sa devii repede experta.

Continue Reading