Cum sa porti cu stil mai multe straturi de haine

Atunci cand temperaturile de afara ne obliga sa ne imbracam cu mai multe straturi de haine, combinatiile pot parea complicat de pus in practica cu stil. Desi nu exista un set clar de reguli, iata totusi cateva secrete care te vor ajuta sa devii repede experta.

 • 1. Incepe cu o culoare.

  Incepe cu o culoare si pastreaza aceeasi categorie de culori, daca ai iceput cu o culoare neutra pastreaza tonurile neutre, daca ai inceput cu o culoare mai vesela pastreaza tonurile vesele. Totusi uneori pe o culoare vesela peste o combinatie neutra poate fi interesanta.

 • 2. Proportiile sunt importante

  Ca regula generala lungimea hainei nu trebuie sa fie mult diferita de lungimea fustei. Aceasta regula poate fi incalcata doar daca haina aproape atinge pamantul.

 • 3. Combina imprimeuri

  Combina imprimeuri de diferite marimi, alternativa ar fi aceeasi marime a imprimeului dar culori diferite. Daca vrei sa fii indrazneata poti purta combinatii de dungi sau buline. Atuncti cand combini imprimeurile si modelele, pastreaza una din caracterustici aceeasi de exemplu culoarea sau dimensiunea, ceea ce va face ca tinuta sa para studiata.

 • 4. Combina straturile usoare cu cele grele

  Combinatiile de texturi sunt foarte importante. Poarta ceva greu peste ceva usor de exemplu casir cu matase, dar nu purta mai multe piese grele in acelasi timp.

 • 5. Nu-ti fie teama sa porti mai multe jachete una peste alta

  Un hanorac sub o haina mai gorasa este de fapt o combinatie de texturi. O jacheta mai subtire cu o vesta voluminoasa este o combinatie perfecta pentru toamna.

 • 6. Atunci cand ai dubii, obtine unul din straturi dintr-o esarfa.

  Nu exista combinatia magica pentru a te imbraca in mai multe straturi, dar e sezonul esarfelor. Atunci cand esti in pana de idei o esarfa poate fi purtata in atat de multe feluri incat te poate scoate din incurcatura.


Votează:
1 1 1 1 1