Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara blugi

Atunci când investești în denim e începutul unei relații intime și de lungă durată, deci asigurăte că perechia pe care o alegi se potrivește corpului și stilului tău de viață.

1 Defineste-ți mărimea

Multe companii definesc mărimea funcție de circumferința taliei, deci este o idee bună să te măsori singură pentru o potrivire corectă. Folosind un metru de croitorie măsoară-ți talia naturală (cea mai subțire parte a taliei), transformă numărul rezultat din măsurătoare din cm în inci (80cm reprezinta 31,5inci), rotunjește-l în minus (31) și aceasta va fi măsura pe care o cauți. Când știi măsura variațiile sunt mici funcție de producător, deci restul dimensiunilor vor fi date de alți factori, cum ar fi silueta și înalțimea. Ține minte: cel mai greu de modificat la o pereche de blugi este talia, deci nu face niciodată compromisuri la dimensiunea taliei.

2 Alegerea modelului

Atunci când trebuie să alegi între două măsuri, alege-o pe cea mai mică pentru că denimul se lasă odată ce începi să-l porți. Dacă nu te simți confortabil cu cât de jos sau de sus este talia, caută un model marcat "mid-rise" care înseamană cel puțin 8inci (20cm) care va fi mai sus pe talie și se va așeza astfel încât va da o acoperire mai mare. Nu încerca să cumperi o măsură mai mare dacă linia curelei cade prea jos, asta va avea ca efect o așezare defectuoasă și mai puțin confortabilă. Caută alte modele care se potrivesc cerințelor tale.

3 Lungimea e negociabilă

Modificarea lungimii la blugi e ușor de fșcut dar aceasta trebuie făcută funcție de pantofii cu care urmeaza sa îi porți. Pantalonii evazați care se potrivesc cel mai bine cu pantofii cu toc sau platforme ar trebui să cadă la 2,5cm de la pământ, în timp ce blugii skinny trebuie să se termine imediat deasupra gleznei.

4 Lasă forma și culoarea materialului să lucreze în favoarea ta

Vrei să-ți scoți în evidență coapsele sau vrei să creezi impresia unor picioare lungi? Alege blugi evazați sau drepți de o culoare închisă fără decolorații care aproape că ating pământul. Dacă picioarele sunt caracteristica pe care vrei să o scoți în evidență alege decolorații ușoare sau detalii ca franjurile și găurile. Pe de altă parte dacă ai gambe atletice alege blugii de o culoare uniformă și drepți de la genunchi în jos. Încearcă cât mai multe modele oricât de anevoios pare procesul. Nu știi niciodată dacă o pereche care arată nesatisfăcător pe umeraș poate fi cea care ți se potrivește cel mai bine.

5 Încearcă o abordare de 360 grade

Înainte de a-i cumpăra, examinează-i atent. Ută-te în oglindă la cum arată din spate. Apoi așează-te pe scaun, fă una două genoflexiuni pentru a te asigura că sunt confortabili, că nu se întind prea tare și că acoperă tot ce vrei să fie acoperit.

6 Dacă ai găsit modelul care te avantajează nu îl schimba

Găsește-ți modelul care ți se potrivește cel mai bine și nu îl schimba. Atunci când ai găsit o marca sau un model care ți se potrivește păstrează-l dar poți face mici variații de siluetă, nuanțe și mici detalii.


Votează:
1 1 1 1 1