Ultima actualizare: IANUARIE 2022

Te rog sa citesti aceste "Termeni si conditii de utilizare" inainte de a utiliza acest site.

Acest "Site" (www.byoana.ro) si Continutul lui este proprietatea Oana Necula ("eu", "proprietarul"). Termenul "tu" se refera la orice utilizator, vizitator sau cititor ai acestui site.

Te rog sa citesti cu atentie Termeni si conditii de utilizare ("Conditii de Utilizare") cu atentie. Imi rezerv dreptul sa modifica "Termeni si conditii de utilizare" de pe acest site oricand fara notificare si prin utilizarea acestui Site si a Continutului lui, esti de acord cu "Termeni si conditii de utilizare" asa cum sunt scrise chiar daca nu le-ai citit. Daca nu esti de acord cu aceste "Termeni si conditii de utilizare" te rog sa nu mai vizitezi acest site.

 1. Proprietatea Continutului
 2. Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate textele si imaginile ("Continut") sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) a Oana Necula sau al altora, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat si este protejata de legile referitoare la proprietatea intelectuala.
  Atunci cand accesezi acest Site si Continutul sau, esti de acord ca nu vei copia, multiplica sau fura Continutul. Orice utilizare neautorizata a acestui Continut este o violare a Conditiilor de Utilizare si ma voi asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand, daca este cazul, la actionarea in instanta a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
  Informatiile de pe acest Site pot fi copiate doar pentru uz personal. Nici o pare a Site-ului nu poate fi reprodusa, stocata sau transmisa prin orice forma sau mijloace, electronic, mecanic, fotocopiere, inregistrare, scanare sau alta modalitate fara acordul scris al Proprietarului Continutului.Cererile de solicitare a permisiuni de utilizare a Continutului in orice forma se transmit la adresa oana[at]byoana.ro, inainte de utilizarea Continutului.
  Poti folosi link-uri catre articole din acest Site care sunt disponibile public atata timp cat specifici sursa prin indicarea unui link catre acest Site. Datorita naturii dinamice a Internetului, unele link-uri din acest site e posibil sa se fi modificat. Nu am nici o responsabilitate cu privire la acuratetea informatiilor distribuite.

 3. Utilizarea site-ului
 4. Prin accesarea acestui Site si a Continutului sau, declarati ca aveti cel putin 18 ani si ca sunte-ti de acord cu Conditiile de Utilizare prezentate.
  Aveti permisiunea limitata de a accesa si citi acest Site si Continutul sau in scop personal, dar nu va este permis sa folositi acest Site si continutul sau in scop comercial sau de afaceri. Nu aveti dreptul sa utilizati acest Site sau Continutul sau in nici un mod care ar putea aduce atingere drepturilor Proprietarului, decat daca a-ti primit permisiunea specifica scrisa din partea Proprietarului.
  Am toate drepturile legate de acest Site si Continutul sau chiar daca nu sunt prevazute expres in aceste Conditiile de Utilizare.

 5. Continut generat de utilizatori
 6. Orice continut generat de utilizatori pe acest site (comentarii sau postari pe social media) va fi public pentru toti ceilalti utilizatori. Prin postarea sau trimiterea oricarui material catre acest Site declarati ca sunteti proprietarul acelui material si ca aveti cel putin 18 ani.
  Prin trimiterea oricarui continut sau material catre mine si/sau acest Site, sunteti de acord sa renuntati la orice drept asupra materialului pentru ca acesta sa poata fi publicat pe Site.
  Imi rezerv dreptul sa indepartez orice continut pe care il consider inadecvat, nelegal, ofensator sau controversat sau care reprezinta orice incalcare a proprietatii intelectuale sau a acestor Conditii de Utilizare.

 7. Link-uri catre alte site-uri
 8. Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri pe care nu le detin sau nu am control asupra lor. Cand parasiti acest site sau sunteti redirectionati catre un alt site sau aplicatie nu mai sunteti sub incidenta prezentelor Conditii de Utilizare.
  Nu am nici un control si nu imi asum nici o responsabilitate pentru continutul sau practicile altor site-uri, aplicatii sau servicii. Nu voi fi responsabila nici direct nici indirect pentru orice pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de utilizarea unui astfel de continut, bun sau serviciu disponibil prin orice astfel de site, aplicatie sau serviciu.

 9. Responsabilitate limitata
 10. Nu voi fi responsabila in nici un fel pentru modul in care folosesti informatiile sau materialele furnizate de acest Site. Nu imi asum responsabilitatea pentru nici o ranire, dauna sau alte pierderi in legatura cu utilizarea sau accesarea acestui Site. Daca folosesti acest Site si/sau Continutul sau, nu imi asum nici o responsabilitate. Nu sunt responsabila in nici un fel pentru actiunile intreprinse de tine legate de informatiile de pe acest Site.

 11. Legea aplicabila
 12. Aceste Conditii de Utilizare a acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul.

 13. Terminarea accesului
 14. Imi rezerv dreptul sa refuz accesul la acest Site si Continutul, in totalitate sau partial, oricarui vizitator, oricand si fara notificare prealabila. De asemenea imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu nedorit de pe acest site si canalele de social media aferente.

 15. Actualizari
 16. Aceste termene si conditii pot suferi modificari oricand si vor fi postate pe aceasta pagina. Atunci cand realizam modificari vei vedea o data "Ultima actualizare" la inceputul acestei pagini. Iti recomandam sa verifici din cand in cand aceasta pagina pentru a te informa cu privire la modificarile aparute.

 17. Intrebari si Informatii de contact
 18. Daca aveti intrebari legate de aceste Termeni si conditii de utilizare contactati-ma la oana[at]byoana.ro.