Cum se curata toate tipurile de incaltaminte

Ne spalam hainele regulat pentru ca le purtam in fiecare zi, dar pantofii nu ne obosim sa-i curatam prea des. Evident nu trebuie spalati de fiecare data cand ii purtam dar o data la 3 - 4 luni sau cand sunt murdari, curatarea lor este necesara.

Continue Reading

Cat de des se spala textilele din casa

Studiile arata ca majoritatea oamenilor isi spala asternuturile dupa 10 - 14 zile dar sunt unii care le schimba dupa 3 sau chiar 4 saptamani. Eek! Asa ca un ghid despre cat de des trebuie spalate anumite lucruri pare util.

Continue Reading

3 modalitati simple sa faci ca pantofii sa nu mai fie mirositori

Pantofii urat mirositori  sunt o problema jenanta, sa nu care cumva sa ajungi la cineva acasa si sa ti se ceara sa-ti lasi pantofii la usa. Cauzele acestei stuatii neplacute sunt bacteriile, transpiratia si alte probbleme ale piciorului. Pentru a combate aceasta problema jenanta cea mai buna varianta e sa o previi. Iata cateva trucuri simple la care poti apela pentru ca pantofii tai sa nu aiba un miros neplacut.

Continue Reading

Cum si cat de des trebuie sa cuteti electronicele

Probabil ca atingi tableta, tastatura computerului si telecomanda mai des decat orice alt obiect din casa. Stii ca telefonul tau gazduieste de 18 ori mai multi germeni decat butonul de la toaleta? Eek! Foloseste acest ghid sa cureti electronicele in siguranta.

Continue Reading