Google Keep sau Evernote

Trăim în era informației, pe măsură ce mai din ce în ce mai multă informație inundă internetul zilnic, devine o problemă să ținem evidența detaliilor pertinente și relevante. Ce citim cel mai des sunt informații neimportante dar totuși atunci când găsim ceva relevant cum am putea să luam notite fără a intrerupe activitatea în curs?

Atât Evernote cât şi Google Keep furnizează soluții la această problemă, dar care este cea mai bună opțiune? Acest ghid detaliază ambele variante pentru a te ajuta să iei decizia potrivită.

Continue Reading

11 modalități simple pentru a-ți proteja datele personale online

Urmărești contul de Instagram al copilului pentru a vedea ce face, îți verifici temele și notele pe rețeaua școlii, folosești o aplicație de navigare pentru a ajunge la întâlniri, ai în telefon mesaje text prin care copilul tău care te anunță că totul e ok. Din păcate toată această comunicare ușoară are un preț - datele personale.

Continue Reading

Cele mai bune aplicatii de Android pentru desene

Daca ai o tableta cu Android si chiar daca nu esti artist inca, ai toate motivele sa incerci sa devii cu ajutorul ei. Tabletele au performante din ce in ce mai bune iar aplicatiile pentru desene si schite au tinut pasul cu ele ceea ce inseamna ca ai putea avea un ateler de pictura laindemana.

Continue Reading

Evernote

Aplicația Evernote te ajută să-ți notezi, să-ți organizezi și să-ți regăsești ideile indiferent unde te afli sau ce dispozitiv folosești.

Continue Reading

Retelele de socializare si eticheta de urmat de sarbatori

De sarbatori, vei simti impulsul ca in timpul cinei cu familia sa te uiti la telefon macar sa vezi ce mai e nou pe Facebook, sau sa publici pe Instagram o poza cu masa de Craciun. Dar inainte de a publica totul pe internet, sunt cateva reguli cheie pe care trebuie sa le urmezi.

Continue Reading

Cum sa obtii mai multe tinute din garderoba ta fara a cheltui nimic

Atunci cand ordonezi toate rafturile si sertarele dulapului, inevitabil vei realiza un lucru: ai mult mai multe haine pe care ai uitat ca le ai, ele se ascund sub sau in spatele altor haine. Pentru a avea o privire de anseamblu asupra dulapului tau si pentru a te imbraca ca o fashionista cu hainele pe care le ai deja nu e nevoie sa cheltuiesti nimic si nici nu trebuie sa pierzi prea mult timp (ok, poate putin, la inceput).

Continue Reading

Functii ale Google Calendar care te vor ajuta sa fii mai eficient

Este usor sa adaugi evenimente in calendar dar sa faci in asa fel incat sa pe poti realiza pe toate e cu totul altceva. Calendarul sau agenda se transforma de multe ori intr-o problema in sine in loc sa fie un ajutor in organizare. Intre intalnirile de afaceri, intalnirile cu familia, prietenii, organizarea unei petreceri ai noroc daca mai poti avea timp pentru tine. Din fericire exista Gooogle Calendar (pe care il ai mereu cu tine in telefon) care are suficiente obtiuni care sa te ajute.

Continue Reading

8 lucruri pe care nu trebuie sa le mai faci online

E usor sa imparti cu prietenii tai ceea ce faci in fiecare zi cu ajutorul platformelor de social media. Dar atat pe platformele de social media cat si prin retelele Wi-Fi publice poate ca nu realizezi cat de mult imparti si cu persoane straine. Pe Twitter, Instagram si Facebook noutatile inocente despre vacanta pot fi o problema de securitate - in special daca le publici dintr-o cafenea aglomerata.

Continue Reading