Trăim în era informației, pe măsură ce mai din ce în ce mai multă informație inundă internetul zilnic, devine o problemă să ținem evidența detaliilor pertinente și relevante. Ce citim cel mai des sunt informații neimportante dar totuși atunci când găsim ceva relevant cum am putea să luam notite fără a intrerupe activitatea în curs?
Atât Evernote cât şi Google Keep furnizează soluții la această problemă, dar care este cea mai bună opțiune? Acest ghid detaliază ambele variante pentru a te ajuta să iei decizia potrivită.
Rețelele de socializare și problemele lor legate de păstrarea și partajarea datelor ne determină să ne gândim la securitatea online și în special la informațiile pe care părinții le publică despre copii lor.
Urmărești contul de Instagram al copilului pentru a vedea ce face, îți verifici temele și notele pe rețeaua școlii, folosești o aplicație de navigare pentru a ajunge la întâlniri, ai în telefon mesaje text prin care copilul tău care te anunță că totul e ok. Din păcate toată această comunicare ușoară are un preț - datele personale.
Dacă ai o tabletă cu Android și chiar dacă nu ești artist încă, ai toate motivele să încerci să devii cu ajutorul ei. Tabletele au performanțe din ce în ce mai bune iar aplicațiile pentru desene și schițe au ținut pasul cu ele, ceea ce înseamnă că ai putea avea un ateler de pictură laîndemână.
Telefonul este cea mai usoară cale de acces la datele tale care, dacă sunt furate, îți pot compromite identitatea și conturile bancare.
Aplicația Evernote te ajută să-ți notezi, să-ți organizezi și să-ți regăsești ideile indiferent unde te afli sau ce dispozitiv folosești.
De sărbători, vei simți impulsul ca în timpul cinei cu familia să te uiți la telefon măcar sa vezi ce mai e nou pe Facebook, sau să publici pe Instagram o poză cu masa de Crăciun. Dar înainte de a publica totul pe internet, sunt câteva reguli cheie pe care trebuie să le urmezi.
Atunci cand ordonezi toate rafturile si sertarele dulapului, inevitabil vei realiza un lucru: ai mult mai multe haine pe care ai uitat ca le ai, ele se ascund sub sau in spatele altor haine. Pentru a avea o privire de anseamblu asupra dulapului tau si pentru a te imbraca ca o fashionista cu hainele pe care le ai deja nu e nevoie sa cheltuiesti nimic si nici nu trebuie sa pierzi prea mult timp (ok, poate putin, la inceput).
Este ușor să adaugi evenimente în calendar dar să faci în așa fel încât să pe poți realiza pe toate e cu totul altceva. Calendarul sau agenda se transformă de multe ori într-o problemă în sine în loc să fie un ajutor în organizare. Între întâlnirile de afaceri, întâlnirile cu familia, prietenii, organizarea unei petreceri ai noroc dacă mai poți avea timp pentru tine. Din fericire există Gooogle Calendar (pe care îl ai mereu cu tine în telefon) care are suficiente obțiuni care să te ajute.
E ușor să împarți cu prietenii tăi ceea ce faci în fiecare zi cu ajutorul platformelor de social media. Dar atât pe platformele de social media cât și prin retelele Wi-Fi publice poate că nu realizezi cât de mult împarți și cu persoane străine. Pe Twitter, Instagram, Facebook șiTikToc noutățile inocente despre vacantă pot fi o problemă de securitate - în special dacă le publici dintr-o cafenea aglomerată.