Cum să îți începi propria gradină de legume

Cauți ceva de făcut, dacă tot trebuie să stai mai mult acasă din cauza pendemiei? Sau vrei să fii pregatită atunci când prețul alimenelor va fi exagerat de mare? Grădinăritul este o activitate extraordinară primăvara și oricine poate să crească câteva legume, chiar dacă stă la bloc. Ai nevoie doar de un loc cu suficient de mult soare, pământ, apă, ceva de crescut și foarte multă răbdare. Fie că te apuci de grădinărit doar ca să ai ce face, sau ca strategie de securitate alimentară, vei fi surprinsă de satisfacția pe care ți-o aduce.

Continue Reading

Lucky Bamboo - sfaturi de creștere și îngrijire

O să te surprindă dar Lacky Bamboo nu este un bambus așa cum sugerează numele ci un crin tropical de apă. În Feng Shui și în multe țări din Asia este considerat că aduce noroc și bunăstare astfel că este o plantă foarte populară și dăruită în multe ocazii.

Continue Reading

Plante periculoase pentru copii și animale de companie

Atunci când vrem să cumpărăm o plantă decorativă ne gândim, de cele mai multe ori, la modul în care se va integra în decorul casei (sau cât de bine dă pe instagram), dar e simplu să scapi din vedere că unele dintre cele mai populare plante pot fi periculoase pentru copii și animalele de companie.

Continue Reading

Cum să-ți dai seama dacă plantele de apartament au nevoie de apă

Popularitatea plantelor de apartament este în creștere, dar multe dintre cele care doresc să crească o "junglă" în casă, nu sunt sigure cum să-și dea seama cănd plantele au nevoie de apă. Din păcate, plantele nu pot vorbi deci nu-ți pot spune dacă au nevoie să fie udate, dar dacă știi unde să te uiți e foarte ușor să-ți dai seama când au nevoie de apă.

Continue Reading