5 lucruri care iti ingreuneaza inutil bagajele de vacanta

Nu e nimic nou ca punem in bajaje lucruri total inutile pentru ca, nu e asa, nu stii cand vei avea nevoie de cizmele pentru vreme rece atunci cand te duci la mare. Adevarul e ca indiferent cat de bine ai organiza si impacheta hainele nu poti crea suficient spatiu pentru toate lucrurile pe care vrei sa le iei cu tine. Din fericire, unele lucruri "esentiale" in vacanta nu sunt chiar asa importante si iata cateva pe care poti sa le lasi acasa atunci cand pleci in vacanta.

Continue Reading

Reguli pentru a trai minimalist

A trai minimalist e o mare dilema in ziua de azi, suntem obisnuiti sa auzim in fieacare zi si oriunde: "mai mult, mai mult", dar vedem si oameni care se straduesc sa traiasca cu mai putin si sunt mai fericiti. Cum sa scapi de dezordine si sa pastrezi doar lucrurile esentiale? Va trebui sa faci compromisuri la stil pentru a putea trai minimalist? Raspundem la aceste intrebari si altele cu acest ghid.

Continue Reading

Cum sa-ti aprovizionezi camara

O modalitate de a face economii de timp si bani este sa cumperi cantitati mai mari de alimente sau alte produse necesare in casa atunci cand pretul acestora este avantajos. Atunci cand cumpari cantitati mai mari, mai ales la alimente, exista riscul ca acestea sa se transforme in risipa daca nu le consumi pana cand expira deci trebuie sa ai un plan clar pentru a-ti aproviziona camara eficient. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta.

Continue Reading

Secretele prosperitatii

Toti stim pe cineva ca Paul, colegul care vine la servici cu autobuzul isi aduce mancarea de acasa dar care de are o casa de vacanta. Sau familia Popescu care are o casa ca a ta dar nu au fost nevoiti sa faca un credit pentru masina. Ei sunt bogatii invizibili. Cum au ajuns aici? E adevarat ca uneori banii vin din mosteniri sau alte evenimente norocoase, dar in cele mai multe dintre cazuri sunt rezultatul cumpatarii si alegerilor intelepte.
Calea aleasa de ei te poate conduce si pe tine catre siguranta si prosperitatea financiara.

Continue Reading

3 modalitati simple sa faci ca pantofii sa nu mai fie mirositori

Pantofii urat mirositori  sunt o problema jenanta, sa nu care cumva sa ajungi la cineva acasa si sa ti se ceara sa-ti lasi pantofii la usa. Cauzele acestei stuatii neplacute sunt bacteriile, transpiratia si alte probbleme ale piciorului. Pentru a combate aceasta problema jenanta cea mai buna varianta e sa o previi. Iata cateva trucuri simple la care poti apela pentru ca pantofii tai sa nu aiba un miros neplacut.

Continue Reading

Intrebari utile pentru a-ti curata dulapul de haine

Sa arunci hainele pe care ai cheltuit bani munciti din greu de tine nu e usor de facut. In primul rand nu te gandi doar ca arunci. Vei reusi sa sortezi mai repede daca te bazezi pe intuitie si nu ramai prinsa in analize amanuntite. Uite cateva intrebari care te vor face sa te mobilizezi si sa sortezi rapid continutul intregului dulap.

Continue Reading

Cum sa rezisti tentatiei de a cheltui

Desi vrei sa economisesti mai mult sau vrei sa scapi de datorii mai repede, intotdeauna reusesti sa gasesti o scuza pentru a cumpata lucruri de care nu ai nevoie si a caror achizitie in general o regreti cateva zile mai tarziu.

Continue Reading