Cum poti deveni si tu un Instagram-pro

Daca derulezi prin Instagram ore la rand si una din doua poze iti plac inseamna ca esti #instaobsesed. Inafara de a admite ca iti plac fotografiile utilizatorilor faimosi de Instagram poate ar fi cazul sa te perfectionezi si tu in domeniul fotografiei cu telefonul. Cu putina editare si creativitate, vei avea imediat un profil care sa iasa in evidenta.

Continue Reading

Cum sa obtii mai multe tinute din garderoba ta fara a cheltui nimic

Atunci cand ordonezi toate rafturile si sertarele dulapului, inevitabil vei realiza un lucru: ai mult mai multe haine pe care ai uitat ca le ai, ele se ascund sub sau in spatele altor haine. Pentru a avea o privire de anseamblu asupra dulapului tau si pentru a te imbraca ca o fashionista cu hainele pe care le ai deja nu e nevoie sa cheltuiesti nimic si nici nu trebuie sa pierzi prea mult timp (ok, poate putin, la inceput).

Continue Reading

5 idei pentru a face fotografii de vacata mai frumoase

Acum ca telefoanele au camere puternice aproape ca nu mai este nevoie sa iei cu tine in vacanta un aparat foto compact sau un DSLR. Chiar daca calitatea imaginii e putin mai slaba, telefonul este o solutie mai buna din mai multe motive. Daca indrepti un DSLR cu un obiectiv enom catre cineva probabil vei obtine o strambatura sau o privire furioasa, dar daca faci acelasi lucru cu telefonul vei fi pactic invizibil.

Continue Reading

Functii ale Google Calendar care te vor ajuta sa fii mai eficient

Este usor sa adaugi evenimente in calendar dar sa faci in asa fel incat sa pe poti realiza pe toate e cu totul altceva. Calendarul sau agenda se transforma de multe ori intr-o problema in sine in loc sa fie un ajutor in organizare. Intre intalnirile de afaceri, intalnirile cu familia, prietenii, organizarea unei petreceri ai noroc daca mai poti avea timp pentru tine. Din fericire exista Gooogle Calendar (pe care il ai mereu cu tine in telefon) care are suficiente obtiuni care sa te ajute.

Continue Reading

8 lucruri pe care nu trebuie sa le mai faci online

E usor sa imparti cu prietenii tai ceea ce faci in fiecare zi cu ajutorul platformelor de social media. Dar atat pe platformele de social media cat si prin retelele Wi-Fi publice poate ca nu realizezi cat de mult imparti si cu persoane straine. Pe Twitter, Instagram si Facebook noutatile inocente despre vacanta pot fi o problema de securitate - in special daca le publici dintr-o cafenea aglomerata.

Continue Reading

Regula treimilor in fotografie

Probabil cea mai cunoscut principiu al compozitiei fotografice este "regula treimilor". Aceasta regula sta la baza fotografiilor echilibrate si interesante. Daca fotografiile tale nu respecta aceasta regula nu inseamna neaparat ca ele nu sunt interesante dar inainte de a incalca acest principiu e bine ca mai intai sa il cunosti pentru a te asigura ca incalcarea este eficienta.

Continue Reading