Cum sa reduci cheltuielile cu cadourile de Craciun

Nu trebuie sa fii un Grinch ca sa economisesti putin chiar si la cadourile de Craciun. Sarbatorile pot fi un camp minat social, sunt atatea emotii si asteptari legate de cadouri incat, ca sa nu riscam sa ofensam pe cineva, uneori exageram si ajungem sa avem o lista aproape la fel de lunga cu cea a lui Mos Craciun.

Continue Reading

Cum poti face bugetarea impreuna cu copiii

Subiectele legate de bani si buget sunt din pacate taboo in multe familii. Acum, cand oamenii nu au nici o problema sa discute pe retelele de socializare lucruri ce erau candva detalii rusinoase si personale din viata amoroasa, inca ii apuca groaza cand sunt intrebati despre viata financiara "Asta e prea personal!".

Continue Reading

Cum sa-ti aprovizionezi camara

O modalitate de a face economii de timp si bani este sa cumperi cantitati mai mari de alimente sau alte produse necesare in casa atunci cand pretul acestora este avantajos. Atunci cand cumpari cantitati mai mari, mai ales la alimente, exista riscul ca acestea sa se transforme in risipa daca nu le consumi pana cand expira deci trebuie sa ai un plan clar pentru a-ti aproviziona camara eficient. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta.

Continue Reading
  • 1
  • 2