Cum poti face bugetarea impreuna cu copiii

Subiectele legate de bani si buget sunt din pacate taboo in multe familii. Acum, cand oamenii nu au nici o problema sa discute pe retelele de socializare lucruri ce erau candva detalii rusinoase si personale din viata amoroasa, inca ii apuca groaza cand sunt intrebati despre viata financiara "Asta e prea personal!".

Continue Reading

Cum sa-ti planifici meniul de urgenta

Pe langa fondul de urgenta pe care trebuie sa il ai pus deoparte, meniu de urgenta este un element important din planul tau in caz ca, din orice motiv, veniturile tale se reduc substantial pentru o perioada de timp.

Continue Reading

Cum sa-ti aprovizionezi camara

O modalitate de a face economii de timp si bani este sa cumperi cantitati mai mari de alimente sau alte produse necesare in casa atunci cand pretul acestora este avantajos. Atunci cand cumpari cantitati mai mari, mai ales la alimente, exista riscul ca acestea sa se transforme in risipa daca nu le consumi pana cand expira deci trebuie sa ai un plan clar pentru a-ti aproviziona camara eficient. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta.

Continue Reading

Secretele prosperitatii

Toti stim pe cineva ca Paul, colegul care vine la servici cu autobuzul isi aduce mancarea de acasa dar care de are o casa de vacanta. Sau familia Popescu care are o casa ca a ta dar nu au fost nevoiti sa faca un credit pentru masina. Ei sunt bogatii invizibili. Cum au ajuns aici? E adevarat ca uneori banii vin din mosteniri sau alte evenimente norocoase, dar in cele mai multe dintre cazuri sunt rezultatul cumpatarii si alegerilor intelepte.
Calea aleasa de ei te poate conduce si pe tine catre siguranta si prosperitatea financiara.

Continue Reading
  • 1
  • 2