Cum să faci curățenia de primăvară în finanțele personale

Pentru a-ți pune ”casa” financiară în ordine trebuie să-ți organizezi munții de documente, lucru mai ușor de zis decât de făcut. Știi că tradiția curățeniei de primăvară datează de mult dar acum ar fi bine să o aplici și la munții de înregistrări financiare - fie că sunt pe suport de hârtie sau electronic - care s-au acumulat în viața ta.

Continue Reading

Cum sa reduci cheltuielile cu cadourile de Craciun

Nu trebuie sa fii un Grinch ca sa economisesti putin chiar si la cadourile de Craciun. Sarbatorile pot fi un camp minat social, sunt atatea emotii si asteptari legate de cadouri incat, ca sa nu riscam sa ofensam pe cineva, uneori exageram si ajungem sa avem o lista aproape la fel de lunga cu cea a lui Mos Craciun.

Continue Reading

Cum poti face bugetarea impreuna cu copiii

Subiectele legate de bani si buget sunt din pacate taboo in multe familii. Acum, cand oamenii nu au nici o problema sa discute pe retelele de socializare lucruri ce erau candva detalii rusinoase si personale din viata amoroasa, inca ii apuca groaza cand sunt intrebati despre viata financiara "Asta e prea personal!".

Continue Reading

Cum sa-ti planifici meniul de urgenta

Pe langa fondul de urgenta pe care trebuie sa il ai pus deoparte, meniu de urgenta este un element important din planul tau in caz ca, din orice motiv, veniturile tale se reduc substantial pentru o perioada de timp.

Continue Reading
  • 1
  • 2