Crizele de furie ale copilului de un an

Am crezut că nu poate fi adevărat, e normal ca un copil să aibă accese de furie încă de la un an? Mă asteptam la ele mai târziu, pe la 2 ani așa cum vorbește toată lumea. Nici nu am crezut că la un an copiii pot avea accese de furie, numai că la nici un an am văzut primele semne ale crizelor. Nu e niciodată ușor să asiști la accesele de furie ale copilului de la mușcături și lovituri, aruncat cu jucării la luptele dinnainte de culcare, la teama de despărțire. Îi vezi frustrarea că încearcă să comunice dar nu se poate exprima sau că nu te înțelege.

Continue Reading

Cum poți să-ți înveți bebelușul diferența între zi și noapte

Una dintre situațiile cele mai complicate atunci când ești proaspătă mămică, este atunci când bebelușul se trezește la orice ora din zi și din noapte și nu știi când va dormi mai mult și când mai puțin. Deși asta e complet normal datorită confuziei dintre noapte și zi, sunt câteva lucruri pe care le putem face pentru a-l ajuta să doarmă mai mult noaptea.

Continue Reading

Drumețiile împreună cu bebelușul tău

Să mergi în drumeții cu bebelușul e o metodă foarte bună de a ieşi din casă. Cu puțină pregătire, răbdare şi echipamentul corespunzător vei putea explora traseele montane împreună cu bebeluşul tău.

Continue Reading

Călătoria cu mașina împreună cu un bebeluș dar fără stres

Îți plac călătoriile cu mașina - drumuri mai puțin umblate, peisajele frumoase, locurile pe care le poți explora la opriri? Sau cel puțin așa era înainte de a deveni părinte! Acum lista e cam așa: un bebeluș care țipă din scaunul din spate, o explozie de caca pe scaunul copilului și părinți stresați.

Continue Reading