Cum poti deveni si tu un Instagram-pro

Daca derulezi prin Instagram ore la rand si una din doua poze iti plac inseamna ca esti #instaobsesed. Inafara de a admite ca iti plac fotografiile utilizatorilor faimosi de Instagram poate ar fi cazul sa te perfectionezi si tu in domeniul fotografiei cu telefonul. Cu putina editare si creativitate, vei avea imediat un profil care sa iasa in evidenta.

Continue Reading

5 idei pentru a face fotografii de vacata mai frumoase

Acum ca telefoanele au camere puternice aproape ca nu mai este nevoie sa iei cu tine in vacanta un aparat foto compact sau un DSLR. Chiar daca calitatea imaginii e putin mai slaba, telefonul este o solutie mai buna din mai multe motive. Daca indrepti un DSLR cu un obiectiv enom catre cineva probabil vei obtine o strambatura sau o privire furioasa, dar daca faci acelasi lucru cu telefonul vei fi pactic invizibil.

Continue Reading

Cum sa faci un selfie perfect - Partea I

In fiecare zi sunt facute peste un milion de selfie-uri si o treime din cei care si le fac recunosc ca le retuseaza digital inainte de a fi publicate. Prima din cele trei parti ale acestui tutorial este despre atitudinea pe care trebuie sa o adopti pentru un selfie reusit.

Continue Reading
  • 1
  • 2