Cum rezolvi câteva probleme pe care le ai când faci fotografii cu telefonul

Ai telefonul în buzunar tot timpul și atunci când se ivește ocazia ai vrea ca pozele tale să arate ca cele făcute cu o cameră profesională, lucru greu de realizat dar nu imposibil. Evident că pentru rezultate cât mai apropiate de fotografia ideală ai putea investi într-un trepied, câteva lentile și filtre dar ce șanse sunt să le ai mereu la tine sau până le montezi să ratezi momentul, așa că mai bine te descurci numai cu telefonul.

Continue Reading

Cum poti deveni si tu un Instagram-pro

Daca derulezi prin Instagram ore la rand si una din doua poze iti plac inseamna ca esti #instaobsesed. Inafara de a admite ca iti plac fotografiile utilizatorilor faimosi de Instagram poate ar fi cazul sa te perfectionezi si tu in domeniul fotografiei cu telefonul. Cu putina editare si creativitate, vei avea imediat un profil care sa iasa in evidenta.

Continue Reading

5 idei pentru a face fotografii de vacata mai frumoase

Acum ca telefoanele au camere puternice aproape ca nu mai este nevoie sa iei cu tine in vacanta un aparat foto compact sau un DSLR. Chiar daca calitatea imaginii e putin mai slaba, telefonul este o solutie mai buna din mai multe motive. Daca indrepti un DSLR cu un obiectiv enom catre cineva probabil vei obtine o strambatura sau o privire furioasa, dar daca faci acelasi lucru cu telefonul vei fi pactic invizibil.

Continue Reading

Cum sa faci un selfie perfect - Partea I

In fiecare zi sunt facute peste un milion de selfie-uri si o treime din cei care si le fac recunosc ca le retuseaza digital inainte de a fi publicate. Prima din cele trei parti ale acestui tutorial este despre atitudinea pe care trebuie sa o adopti pentru un selfie reusit.

Continue Reading

Cum sa faci poze cu telefonul la bradul impodobit

Pozele decente cu facute telefonul in interior sunt greu de obtinut in conditii normale dar sa obtii luminitele si reflexiile bradului in conditii de iluminare slaba e o adevarata provocate. Iata careva sugestii care te vor ajuta sa realizezi fotografii frumoase ale bradului si a eventualelor personaje.

Continue Reading

Regula treimilor in fotografie

Probabil cea mai cunoscut principiu al compozitiei fotografice este "regula treimilor". Aceasta regula sta la baza fotografiilor echilibrate si interesante. Daca fotografiile tale nu respecta aceasta regula nu inseamna neaparat ca ele nu sunt interesante dar inainte de a incalca acest principiu e bine ca mai intai sa il cunosti pentru a te asigura ca incalcarea este eficienta.

Continue Reading

Cum sa faci poze mai frumoase cu telefonul

Pentru ca telefoanele mobile au devenit principalul mijloc de a face fotogafii e important sa stii cateva reguli care te vor ajuta sa ai poze mai reusite decat ale prietenilor tai (si asta chiar daca telefonul tau nu are cea mai grozava camera foto).

Continue Reading