Cele mai bune aplicatii de Android pentru desene

Daca ai o tableta cu Android si chiar daca nu esti artist inca, ai toate motivele sa incerci sa devii cu ajutorul ei. Tabletele au performante din ce in ce mai bune iar aplicatiile pentru desene si schite au tinut pasul cu ele ceea ce inseamna ca ai putea avea un ateler de pictura laindemana.

Urmatoarele aplicatii sunt atat pentru profesionisti cat si pentru amatori. Desi un stylus nu este obligatoriu pentru a desena este totusi bine sa il folosesti pentru a utiliza aceste aplicatii la intregul lor potential.

 • 1. Adobe Ilustrator Draw

  Adobe a inteles ca mobilul este viitorul, deci a creat o aplicatie gratuita similara Adobe Ilustrator de pe desktop. Aplicatia iti permite sa creezi si sa salvezi ilustratii vectoriale direct de pe dispozitivul tau cu Android, si pentru ca este o aplicatie oficiala Adobe le poti transfera si edita si de pe desktop.

 • 2. Adobe Sketch

  In timp ce Adobe Draw este excelent pentru realizarea ilustratiilor vectoriale, Adobe Sketch se concentreaza pe schite (similar cu Adobe Photoshop). Instrumentele din Sketch se suprapun peste cele din Adobe Draw, deci poti edita acelasi desen in ambele aplicatii la fel cum ai face si in porgramele Adobe de pe desktop.

 • 3. ArtFlow

  Aceasta aplicatie are o multime de instrumente si e perfecta atat pentru desene rapide cat si pentru arta serioasa. Versiunea gratuita iti permite sa salvezi numai in formatul JPEG sau PNG, dar versiunea pro iti permite sa exporti si in formatul PSD pentru a putea continua editarea desenului pe desktop.

 • 4. MediBang Paint

  Aplicatia are toate instrumentele de care ai nevoie si este similara cu suita Adobe. Pentru ca aceasta aplicatie este gratuita si are atat de multe instrumente vei gasi usor online tutoriale cum sa le folosesti pe toate.

 • 5. Infinite Painter

  E o aplicatie foarte simpla si imediat vei vedea numai sase instrumente (pensula, un instrument de intindere a culorii, stergere, dimensiunea pensulei, culoarea si opacitatea pensulei) iar restul sunt numai la un buton distanta. Este o aplicatie minimalista dar are suficiente instrumente pentru a crea imagini profesionale.

 • 6. Autodesk SketchBook

  O alta aplicatie care iti permite sa iti continui desenul incept pe tableta pe desktop si partea buna este ca atat aplicatia cat si programul pentru desktop sunt gratuite.

 • 7. ArtRange

  O alta aplicatie care iti permite sa iti continui desenul incept pe tableta pe desktop. Instrumentele si paleta de culori le poti afisa permanent sau le poti ascunde pentru a avea mai mult spatiu pentru desen. O parte din instrumente sunt gratuite pe altele le poti cumpara.

 • 8. Sketch

  Aplicatie oficiala a Sony este foarte populara pentru ca nu numai ca iti furnizeaza instrumentele de baza dar are si mai multe stickere PNG gratuite pentru a-ti decora creatia.

 • 9. Paper Draw

  Majoritatea aplicatiilor incearca sa iti furnizeze un mediu minimalist si modern dar PaperDraw iti afiseaza toate instrumentele. In varianta Vip ai acces la noi instrumente.


Voteaz─â:
3.75 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)