Evernote

Aplicatia Evernote te ajuta sa-ti notezi, sa-ti organizezi si sa-ti regasesti ideile indiferent unde te afli sau ce dispozitiv folosesti.

 • 1. Ce continut poti include in Evernote

  Orice fel de continut pe care vrei sa il pastrezi si/sau citesti mai tarziu. Elementul de baza sunt notele acestea putand fi: text simplu, liste, poze pe care le gasesti sau le faci, link-uri sau pagini Web (cu ajutorul extensie de Chrome), documente, mementouri, note audio, scheme, desene, e-mail-uri.

 • 2. Cum poti sa organizezi notele

  Notele pot fi organizate in "notebooks" acesta fiind cuvantul pe care Evernote il foloseste pentru a defini sistemul de organizare, este similar caietelor folosite in scoala pentru a separa lectiile de matematica de cele de isorie. Poti crea pana la 250 de "notebooks" in Evernote, acestea ar trebui sa fie suficiente pentru a organiza toate aspectele vietii tale.

  "Notebooks" le poti grupa in "stacks", sau ca sa pastram analogia o cutie in care ai adunat toate caietele de istorie din scoala. Poti avea de exemplu o "stack" un denumita Vacanta in care sa ai "notebooks" denumite: Italia, Franta si Tailanda si fiecare coninand note despre hoteluri restaurante obiective turistice pe care vrei sa le vizitezi etc. Pentru a regasi usor notele poti folosi si cuvintele cheie-"tags".

 • 3. La ce poti sa utilizezi Evernote

  Modalitatile de utilizare a evernote sunt nelimitate: planificarea unei vacante, caiet de retete, agenda si calendar, liste de cumparaturi, liste de cadouri etc.

 • 4. Unde poti utiliza Evernote

  Evernote poate fi utilizat pe desktop, telefon, tableta sau oriunde ai acces la internet fie utilizand aplictiile, fie direct pe www.evernote.com. Pentru planul gratut accessul este restrictionat la 2 aplicatii conectate la acelasi cont si nu ai acces la note offline, dar cu celelalte planuri accesul este nelimitat.


Voteaz─â:
1 1 1 1 1