Pantofii urât mirositori sunt o problemă jenantă.Să nu care cumva să ajungi la cineva acasă și să ti se ceară să-ți lași pantofii la ușă. Cauzele acestei stuații neplăcute sunt bacteriile, transpirația și alte probleme ale piciorului. Pentru a combate aceasta situație cea mai bună variantă e să o previi. Ce poți face pentru ca pantofii tăi să nu aibă un miros neplăcut.

Bicarbonatul de sodiu

Probabil că ai auzit de ideea de a pune bicarbonat de sodiu în frigiderul mirositor, nu-i așa? Aceeași idee o poți folosi și pentru pantofi. Pune bicarbonat de sodiu în pantofi și lasă-ț peste noapte. Înainte de a te încălța dimineața scutură bicarbonatul de sodiu rămas.

Nisipul pentru pisici

Evident că nisipul pentru litiera pisicii are și rolul de a atrage mirosurile neplăcute deci de ce să nu-l folosești pentru pantofi? Pentru a menține curătarea simplă, umple o șosetă lungă cu nisip pentru pisici înoadă capătul astfel încât conținutul să nu se verse. Pune câte o șosetă în fiecare pantof și las-o peste noapte până când mirosu dispare.

Congelatorul

Pune pantofii într-o pungă resigilabilă și pune-i în congelator. Temperatura scăzuta va omorî bacteriile, deci congelatorul este cel mai bun loc pentru a ține pantofii mirositori.


ARTICOLE SIMILARE