3 modalitati simple sa faci ca pantofii sa nu mai fie mirositori

Pantofii urat mirositori  sunt o problema jenanta, sa nu care cumva sa ajungi la cineva acasa si sa ti se ceara sa-ti lasi pantofii la usa. Cauzele acestei stuatii neplacute sunt bacteriile, transpiratia si alte probbleme ale piciorului. Pentru a combate aceasta problema jenanta cea mai buna varianta e sa o previi. Iata cateva trucuri simple la care poti apela pentru ca pantofii tai sa nu aiba un miros neplacut.

  • Bicarbonatul de sodiu

    Probabil ca ai auzit de ideea de a pune bicarbonat de sodiu in frigiderul mirositor, nu-i asa? Aceeasi idee o poti folosi si pentru pantofi. Pune bicarbonat de sodiu in pantofi si las-o peste noapte. Inainte de a te incalta dimineata scutura bicarbonatul de sodiu ramas.

  • Nisipul pentru pisici

    Evident ca nisipul pentru litiera pisicii are si rolul de a atrage mirosurile neplacute deci de ce sa nu-l folosesti pentru pantofi? Pentru a mentine curatarea simpla, umple o soseta lunga cu nisip pentru pisici inoada capatul ca continutul sa nu se verse. Pune cate o soseta in fiecare pantof si las-o peste noapte pana cand mirosu dispare.

  • Congelatorul

    Pune pantofii intr-o punga resigilabila si pune-i in congelator. Temperatura scazuta va omori bacteriile, deci congelatorul este cel mai bun loc pentru a tine pantofii mirositori.


Votează:
4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)