Cum sa termini rapid curatenia de primavara

Cateva sfaturi de organizare care te vor mentine motivata si te vor ajuta sa termini rapid curatenia de primavara.

 • Listele de activitati

  Primavara si vremea frumoasa lasa destul loc pretextelor de a nu face lucruri importante. Realizeaza liste inteligente de activitati ca sa fii sigura ca faci tot ce este important. Creeaza un afisaj care sa contina toate notele si hartiile importante - e un proiect interesant de weekend si vei fi mai putin stresata.

 • Curata dulapul

  Daca puloverele inca ocupa mult spatiu in dulap, poate ca ar fi cazul sa muti in cutii garderoba de iarna pentru a face loc hainelor de vara. In timp ce muti hainele din dulap, realizeaza si o inspectie a hainelor si scapa de lucrurile de care nu ai nevoie. Tine minte, cand ai dubii, arunc-o! Doneaza toate hainele usor uzate.

 • Utilizeaza congelatorul

  Acum ca vremea e frumoasa, e mult mai greu sa stai in casa si sa gatesti toata seara. Gateste orice poate fi congelat si apoi usor de incalzit pentru a avea la indemana o masa rapida.

 • Organizeaza produsele de curatenie

  Realizand etichete pentru fiecare galeata de curatenie si adunand produsele de curatenie pentru fiecare locatie (baie, bucatarie, curatenie generala etc) vei termina mai mai repede neplacuta activitate de curatenie.

 • Verifica produsele esentiale

  Fa-ti o favoare si sorteaza dulapiorul cu medicamente. Arunca toate medicamentele care sunt expirate si intocmeste un inventar cu ceea ce ti-a ramas. Asta te va ajuta sa nu cumperi de la farmacie lucruri de care nu ai nevoie.


Votează:
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)